Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvostranska glasbena podloga 1.12.2010 15:08:03
|
|
|
|
livia
|
Nisem še videla v živo, ampak po slikici sodeč zgleda zanimivo. Odvisno sicer kak zvok dejansko spuščajo te živalce. Na škatli piše, da je za +3. Naša še ni stara 3, pa vem, da je to že zdavnaj prerasla. Po mojem je bolj primerno za 18 mesecev, ko se učijo živalskega oglašanja.
|
|
|
|
RE: Dvostranska glasbena podloga 1.12.2010 15:17:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ja, to sem videla, da je za 3+ na škatli - doma imam skoraj 4 letnika in mi je jasno, da je te zvoke že daaaavno prerasel. Imamo pa še enega 6 mesečnika in me je zanimalo, ali je zadeva primerna zanj - no pač čez kak mesec, dva, tri,... (pa da bo za par mesecev, seveda) - če je narejeno tako, da lahko pritisne takšna mala ročica. Pa še to me zanima, če se da zvit in postavit v kot? Ne maram namreč igrač, ki zasedejo pol dnevne sobe, ko so pospravljene . Se mi zdi, da bo treba v trgovino... Vedno najdem nekaj kar ni nikomur zanimivo .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.12.2010 15:20:44 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?