izalina -> RE: 6-mesečnica noče piti (4.12.2010 21:09:16)
|
Naša 6 mesečnica tudi ni hotela piti tekočine po flaški. Tekočino sem ji ponujala vsak dan, a če je spila 20 ml sem bila noro vesela. Ko smo pa začeli z GH se je ponoči začela zbujati tudi 3x na noč. Vsakič je bila noro lačna (žejna), vendar je hotela samo mleko. Voda,čaj ni šans. Kljub temu, da sem ji kuhala juhe, dodajala tekočino k GH se je ponoči še vedno zbujala. Poskušala sem 4 vrste čajev, vodo, doma narejene sokove razredčene z vodo, kompot. Nič ni hotela. No sedaj pa že tretji dan spije 1,5dcl toplega kompota (jabolko+sliva). Vendar mora biti res topel, že kar malo vroč. Če ni res toplo ne spije nič. No in so tudi noči veliko boljše. Zbudi se samo 1x, proti jutru. Tako, da ni vse v juhah, mleku, sadju....preveč je sladko in otroka po mojem to ne odžeja zadosti. Jaz sem res vztrajala in večkrat dnevno ponujala tekočino, ponavadi kar takrat, ko je bila že malo lačna. če naredi 3 požirke, je bolje kot nič. Pet krat na dan tri požirke je pa že malo. Počasi se že navadi. Vsaj pri nas je bilo tako.
|
|
|
|