mini86 -> RE: otroški smučarski komplet (30.11.2010 15:55:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Mini, nocem bit pametna ampak vseeno en nasvet. Predvidevam, da ima tvoj oblacila st 80, potem bi bilo verjetno boljse kupit zimski kombinizon st 86, mu verjetno ne bi bil nic prevelik. Moj je mlajsi od tvojega, vidim v podpisu ti, ni nek velikan, ima sedaj oblacila st 80, bundo in kombinizon pa ima st 86 in k ulito, ker je spodaj itak se kar oblecen za na sneg in temperature pod lediscem. Sicer pa sem mu jaz kobinizon vzela v H&M za 29 uer in je kar ok. No, bil je edini ki sem ga nasla, za fantke porazna izbira. Komplet za 4 leta pa dobis v C&A tudi tam pri 30 eur, se ne spomnim vec natancno, mogoce pa celo 39 eur. ma zakaj pametna..sj smo kle da si svetujemo ane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] fora je v tem da js nočem kombinezona..imamo dve bundice in ene hlače že imam iz h&m-a in so št.80..nam rekla da so mu ful prevelke, niso mu pa premejhne..so mu tko..glih ok..tko da 86 bi bil za moje pojme prevelik..ampak hvala vseen za nasvet..bom kje k bo prilika probala hlače 86
|
|
|
|