Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:08:58
|
|
|
|
m_o_i
|
...jednom ces bit pametnija (in bos nehala brat)
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I''m dead! 29.11.2010 13:09:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če neham brat'', pa ne bom vedela, zakaj me bo pobralo. Aja, pa da ne pozabim... Najbrž imam tudi kožnega raka, ker imam nekaj znamenj, in raka materničnega vratu, ker je bil moj bris pred leti C, potem pa 2x zaporedoma A. Like I said - I''m dead.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 29.11.2010 13:12:22 >
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I''m dead! 29.11.2010 13:14:29
|
|
|
|
Najaa
|
Zakaj pa sploh bereš?
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I''m dead! 29.11.2010 13:15:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj pa sploh bereš? Na "24ur" sem prebrala en članek, v njem sem kliknila na link, odprlo mi je "Vizito" itd.
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:23:14
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sodeč po simptomih, zapisanih na spletni strani, imam čisto vse vrste raka, pa še levkemijo zraven. Rak dojk - razširjene žile Možganski tumor - glavobol Rak pljuč - kašljanje, piskanje, hripavost Rak prebavil - prdenje Maligni limfomi - utrujenost, potenje Rak ščitnice - bolečine v vratu Levkemija - težko dihanje ob obremenitvi Zdaj pa ne vem - al' naj neham brat' al' naj se naročim k milijonu dohtarjev na kakšen pregled? Če mi dovoliš nesramnost in brezobzirnost - kar zdaj itak več ne bi smelo biti preveč presenetljivo - bi ti svetoval enega in edinega - psihoterapevta. Izhajam pač iz dejstva, da smo v veliki gospodarski krizi, kakor stvari stojijo se še namerava zaostriti pa je vsako nepotrebno metanje časa (beri denarja) proč skrajno nespametno. Šalim se kerensa, ne me resno jemat.
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:25:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Če mi dovoliš nesramnost in brezobzirnost - kar zdaj itak več ne bi smelo biti preveč presenetljivo - bi ti svetoval enega in edinega - psihoterapevta. A to zaradi "napada" hipohondrije ali... na splošno?
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:27:24
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Če mi dovoliš nesramnost in brezobzirnost - kar zdaj itak več ne bi smelo biti preveč presenetljivo - bi ti svetoval enega in edinega - psihoterapevta. A to zaradi "napada" hipohondrije ali... na splošno? Kje točno v Njujorku živiš, Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem...???
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:28:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kje točno v Njujorku živiš, Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem...??? Near the biggest shopping center in town.
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:32:01
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kje točno v Njujorku živiš, Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem...??? Near the biggest shopping center in town. Ground Zero???
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:32:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ground Zero??? Drugo ime za ljubljansko onkologijo?
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:35:18
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ground Zero??? Drugo ime za ljubljansko onkologijo? Po moje niso tak organizirani, da nič ne čakaš.
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:36:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ah, zdaj si čisto zabluzil, stari. No, glede na moj lifestyle mi najbrž ne bi škodoval kakšen pregled.
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:42:20
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ah, zdaj si čisto zabluzil, stari. To sem mislo
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 13:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kje točno v Njujorku živiš, Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem...??? Near the biggest shopping center in town. A ni kar the biggest shopping center in country?
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 14:12:38
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kje točno v Njujorku živiš, Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem...??? Near the biggest shopping center in town. A ni kar the biggest shopping center in country? O čem govorita, kaj majo tam tut Lidla?
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I''m dead! 29.11.2010 14:16:47
|
|
|
|
mika
|
Kerensa, nehaj brat . Nekdanji sodelavec je rekel, da so doma bili naročeni na revijo Zdravje in so postali vsi hipohondri ...pol so pa ukinili naročnino in so ozdraveli
< Sporočilo je popravil mika -- 29.11.2010 14:17:34 >
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 14:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kje točno v Njujorku živiš, Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem...??? Near the biggest shopping center in town. A ni kar the biggest shopping center in country? O čem govorita, kaj majo tam tut Lidla? Ja, pa ga res imajo, sam na drugem konciu, zraven je pa še ena veeelika trgovina s cunjami priznanih znamk
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 14:21:11
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kje točno v Njujorku živiš, Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem...??? Near the biggest shopping center in town. A ni kar the biggest shopping center in country? O čem govorita, kaj majo tam tut Lidla? Ja, pa ga res imajo, sam na drugem konciu, zraven je pa še ena veeelika trgovina s cunjami priznanih znamk Aha, to torej... Pa ni Kik kar tako!!!
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 14:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
U, a kik je tudi tam? Še ikea manjka in bo popolno
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 14:53:48
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. U, a kik je tudi tam? Pa kaj ti mene ****??? Pa saj si sama rekla veliiiika trgovina s cunjami priznanih znamk... Kik, valjda, kaj pa druga?
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 16:09:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sodeč po simptomih, zapisanih na spletni strani, imam čisto vse vrste raka, pa še levkemijo zraven. Rak dojk - razširjene žile Možganski tumor - glavobol Rak pljuč - kašljanje, piskanje, hripavost Rak prebavil - prdenje Maligni limfomi - utrujenost, potenje Rak ščitnice - bolečine v vratu Levkemija - težko dihanje ob obremenitvi Zdaj pa ne vem - al' naj neham brat' al' naj se naročim k milijonu dohtarjev na kakšen pregled? Ti se pa še študirat in maturo delat spraviš "tik pred zdajci"........
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I''m dead! 29.11.2010 16:35:32
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sodeč po simptomih, zapisanih na spletni strani, imam čisto vse vrste raka, pa še levkemijo zraven. Rak dojk - razširjene žile Možganski tumor - glavobol Rak pljuč - kašljanje, piskanje, hripavost Rak prebavil - prdenje Maligni limfomi - utrujenost, potenje Rak ščitnice - bolečine v vratu Levkemija - težko dihanje ob obremenitvi Zdaj pa ne vem - al'' naj neham brat'' al'' naj se naročim k milijonu dohtarjev na kakšen pregled? Ti se pa še študirat in maturo delat spraviš "tik pred zdajci"........ Bolje pozno kot nikoli In kako nobl se bo na osmrtnici bralo doktor prava namesto dr. fig
< Sporočilo je popravil nejcko -- 29.11.2010 16:36:57 >
|
|
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 17:21:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sodeč po simptomih, zapisanih na spletni strani, imam čisto vse vrste raka, pa še levkemijo zraven. Rak dojk - razširjene žile Možganski tumor - glavobol Rak pljuč - kašljanje, piskanje, hripavost Rak prebavil - prdenje Maligni limfomi - utrujenost, potenje Rak ščitnice - bolečine v vratu Levkemija - težko dihanje ob obremenitvi Zdaj pa ne vem - al' naj neham brat' al' naj se naročim k milijonu dohtarjev na kakšen pregled? ma klinc pa tako.... samo zazihraj si parcelo na vritofi vsi pridemo tja
|
|
RE: Hipohondrično razmišljanje - I'm dead! 29.11.2010 19:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sodeč po simptomih, zapisanih na spletni strani, imam čisto vse vrste raka, pa še levkemijo zraven. Če zna človek zelo poglobljeno analizirati ugotovi, da ima enormno srečo, da je sploh živ.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?