|
jesenovo, čemšenik 29.11.2010 12:34:05
|
|
|
|
Eva19
|
nisem vedela, kam naj naslovim temo, tu vas je največ. Je katera iz bližnje okolice? jesenovo, čemšenik, zagorje Sama prihajam iz okolice Domžal, s parterjem pa trenutno prodajava stanovanje in imava namen kupit hiško na jesenovem. To bo zame kar velika sprememba, stara sem 20 let, do predlani sem živela še s starši, zdaj živim s partnerjem, imava majhno hčerkico in velika želja obeh je, selitev v hišo. Sem pa kar malo zaskrbljena, kako se bom vklopila v čisto drug okoliš... je kaj dosti mamic v tistih koncih? če mi lahko kera malo pove, kje so vrtci, šole, kam hodite v trgovine..kako se spopadate s snežnimi razmerami, vem da je tam več snega ponavadi, kot ga imamo tukaj... sem nova šoferka komaj in močno upam da mi hribi ne bodo povzročali prevelikih problemov hiško kupujeva namreč na manjšem hribu, ampak spodaj je pa takoj potem naselje, tko da ne bomo čisto na samem. kako imate poskrbljeno za varstvo, če otrok nimate v vrtcu? jaz ga tu namreč nisem dobila, jo imamo tu v privat varstvu, ko se bomo selili, bom kak mesec jaz verjetno doma, potem bo pa treba nekaj poiskat. se otroka v vrtec vpisuje tudi med letom..in sploh, kakšne so možnosti da jeseni drugo leto dobiva vrtec? kakšno je drugače kaj življenje v tistih koncih... če se kateri da, naj mi malo napiše. če bo vse po sreči, se bomo že do novega leta selili, vse pa je pogojeno seveda s prodajo najinega stanovanja.. bomo videli. upava na najboljše hvala za odgovore, če se pa kmalu preselimo pa upam da bom našla tud kakšno mamico za družbo, da bo na začetku malo lažje
|
|
|