Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri telefon za babico? 28.11.2010 11:53:28
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo tastu takega kupili
|
|
|
|
RE: Kateri telefon za babico? 28.11.2010 12:09:19
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Oz tale,redno ceno ima 55eur http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1481 [/quote Tale je super. Mi smo ga letos kupili naši 80 letni babici ko je šla v dom za ostarele in je prav zadovoljna z njim. Glede na to, da nikoli ni uporabljala sodobne tehnike, smo bili prav presenečini da se tako dobro znajde. Včasih celo tako dobro, da ji komaj dostavljamo mobi kartice.
|
|
|
|
RE: Kateri telefon za babico? 28.11.2010 13:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Mi smo ga letos kupili naši 80 letni babici ko je šla v dom za ostarele in je prav zadovoljna z njim. Glede na to, da nikoli ni uporabljala sodobne tehnike, smo bili prav presenečini da se tako dobro znajde. Včasih celo tako dobro, da ji komaj dostavljamo mobi kartice. Mi smo tastu kupili prvič Samsunga, zdaj pa ima Nokio z zelo malo dodatnih možnosti in velikimi tipkami in displejem (itak ima pokretno samo eno roko). V spomin smo mu dali naše številke in samo drži npr. številko 5 in kliče mene. Kar se pa drugih ljudi tiče, smo mu pa številke izbrisali ven, saj bi sicer nabil račun v višave. Žal je tako, da nima mere pri klicanju in bi žal nadlegoval tudi druge ljudi po večkrat na dan (mene in moža pokliče tudi po 20x, njegova hči pa živi v tujini...).
|
|
|
|
RE: Kateri telefon za babico? 28.11.2010 14:00:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
Naša babi sicer obvlada telefonijo - pri zdajšnjem telefonu, ki ga je dobila pred cca. 7-imi leti (ja, še zdaj dela, kljub temu, da sta dve tipki odpadli) je prvo vprašala: "kako se slika?"...Ampak itak pa slabo vidi in sliši, pa nujno rabi nekaj upokojenskega.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?