Bodo zaprli porodnišnice? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


RR raziskuje -> Bodo zaprli porodnišnice? (27.11.2010 11:55:13)

Bodoči starši se te dni sprašujejo, ali se bodo res zaprla vrata nekaterih porodnišnic. Mi smo poiskali odgovore za vas: http://www.ringaraja.net/clanek/reorganizacija-porodnisnic_3790.html




br27 -> RE: Bodo zaprli porodnišnice? (27.11.2010 16:17:33)

Meni se zdi da država spet gleda samo na to kje bojo še kaj prišparali, a kaj ko spet šparajo na napačnih mestih!!! In kam bodo šle rodit ženske, ki živijo v Trbovljah - jih bodo predčasno obdžali v porodnišnici do poroda, ali kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ker čez tiste hribe nisi tako hitro v Celju in kaj če se kaj zakomplicira[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in potem ugotovimo da spet ni pomembno počutje porodnice, ampak to, da bojo te specialiste, za katere pacientke nismo samo številke, prestavili v druge porodnišnice, kjer jim take stroke manjka - žalostno! No na konc koncu tako ali tako ni važno kaj si mislimo državljani, ker država deluje po svoje in trenutno je najbolj pomembno to, da imamo ladjo!




divans1 -> RE: Bodo zaprli porodnišnice? (17.12.2010 14:15:34)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Res žalostno!!!!!




tanjusi -> RE: Bodo zaprli porodnišnice? (17.12.2010 16:48:06)

Res žalostno!!!!!


Žalostno ! Samo zakaj potem ploskaš[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]




Stran: [1]