|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:21:07   
hugolina
Prosim, če mi lahko poveste ali je to normalno. Zdele sem iz pregleda, kjer me je G pregledal tudi vaginalno. Moram reč da ni ravno pri nežnih in je kar dost konkretno "porinil" roko v nožnico.
Zdej ko sem prišla domov sem pa videla na vložku krvav madež. A je to lahko od tega ali moram it nazaj?????? Joooj čist sem panična :((:((

Pa še moj G je na dopustu :((:((

PROSIM ZA VAŠE IZKUŠNJE!!!!!
Aja, :duda: čutim normalno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:23:07   
Magi*
pokliči v ambulanto in vprašaj. ne pusti se odgnati. če je bil grob, je najbrž normalno. ni pa normalno, da je bil grob.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:26:13   
teti
Hmmm, nočem kakšne panike zganjat, ampak jest bi šla nazaj al pa bi vsaj poklicala kaj mi je storiti... Ne vem kaj za božjo voljo ma v taki pozni nosečnosti z roko pregledovat, no!
Če se pa ne boš odločila it nazaj, pa bodi pozorna kaj se kej s tamalim dogaja (če se bodo kakšni popadki začeli).

Držim pesti zate pa srečno!

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:28:07   
potamčica
Meni je pa po vaginalnem pregledu G rekla, da je možno, da bom mal krvavela, pa da ni panike.
Ampak ti se vseeno prepričaj,če je vse ok.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:28:46   
lucy32
Mogoče se ti je pa odprl čep, tako kot meni ampak jaz bom počakala na popadke , ker se mali še konkretno premika in ne bom paničarila, Pregledal te je pa G zato da vidi če si že kaj odprta, kaj je pa rekel?

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:30:31   
Teya
jst bi gvišno poklicala v ambulanto...pa naj oni povedo kako in kaj...

SREČNO in POGUMNO!

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:35:07   
Kety
Mislim, da je tud Cipresa ali pa ena druga mela isti problem po vaginalnem pregledu. Jest mislim, da ni panike.

Ampak nic te ne stane ce poklices v porodnisnico in vprasas. Sej bojo tocno vedeli ali je to od tega ali ne!

Ne se prevec strasit, Hugolina. Vse bo OK!

LP Kety

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:58:12   
hugolina
Punce zlate ste!!!:rozica::rozica::rozica:

Drugače mi je rekel, da če ne bo prej, da se vidiva drug teden. Pa sem rekla, a mislite da bo prej?
Je pa reku: "Ne ne mislim, vem!"

To sklepam, da je otipal da sem že odprta :zmeden2::zmeden2: Ker pove on ČISTO NIČ konkretnega, pa še tisto kar reče, neki momlja, da ga komi razumeš :zmeden: CTG pa tud še nič konkretnega ni pokazal.

Bom šla zdele poklicat

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POMOOOOČ!
5.8.2005 10:58:15   
Ajsha
Vaginalno te je pregledal zato, da je ugotovil ali imaš že kaj zmehčan maternični vrat in če si kaj odprta- tega drugače ne more pogledati. Ker je zadeva dobro prekrvavljena se lahko zgodi, da te je malce ranil. kaj hujšega od nekja kapljic krvi ne pričakuj, če boš pa začela konkretno krvaveti pa pojdi v porodnišnico.
Sicer pa se počasi navadi, da ko se bliža čas poroda te vsak, ki ima 2 minuti časa pregleda vaginalno :(

LP!

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POMOOOOČ!
5.8.2005 11:02:30   
jazz
Točno to se je meni zgodilo in sem šla nazaj, pa me je poslala v bolnico na opazovanje! Ziher je ziher, je treba bit kr posilen. Je bilo vse ok., na koncu!

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POMOOOOČ!
5.8.2005 11:22:21   
hugolina
Jooooj te sestre, se mi nobena ne oglasi :((:((:((
Ne vem, zakaj so tam....

Zdej sem šla na WC in ko se obrišem s papirjem ni več sledi krvi. Mogoče je pa res samo od pregleda. Kar slabo mi je od živcev, pa še :love: ni doma, k je kolega nekam peljal.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POMOOOOČ!
5.8.2005 11:46:54   
Kety
Hugolina, jaz ti povem, da je to od pregleda. Skoraj 100%. Pa ce malega cutis, ziher ni nobene panike.

Kolkr sem brala, je proti koncu noznica ful obcutljiva in mi je tud sestra pri moji G. rekla, da se vaginalnih pregledov proti koncu ne dela pogosto, samo po potrebi in res samo takrat ko preverjajo odprtje prav zaradi tega. Zato sklepam, da je krvavitev iz tega razloga! Jaz upam, da si se pomirila.

LP Kety

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   POMOOOOČ!
5.8.2005 11:51:47   
hugolina
Resnično HVALA za vse tolažilne in vzpodbudne besede, ki ta trenutek zelo veliko pomenijo :rozica::rozica:

Končno sem dobila sestro in je rekla, da možno da mal od tega pregleda, mal pa da se vse skupi pripravlja na porod. Naj pač počakam, če bi se stopnjevalo oz. če bi slučajno odtekla voda. Uf, me je kar malo pomirila. Ampak sem zamenjala vložek, pa je spet ista pesem :(
Bomo še mal počakali.

Res vsem še 1x hvala - super ste punce!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   POMOOOOČ!
5.8.2005 13:13:20   
Lana_s
Meni je moja G na zadnjih pregledih rekla, da če bom rahlo krvavela, da je to od pregleda, tak da kar brez panike. So pa mene zadnji pregledi tudi precej boleli, dosti bolj kot drugače.

Če pa odhitiš v porodnišnico, pa ti želim kratek in čimmanj boleč porod.
Srečno.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   POMOOOOČ!
5.8.2005 14:11:26   
Anonimen
Pa, jao, Hajdi, kako si ti pametna!:)-

(odgovor članu hugolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   POMOOOOČ!
5.8.2005 15:12:32   
majana
hvala punce! Pravkar sem hotela to temo sprožit! To ste face! Jaz sem bila včeraj na prvem pregledu in popolden ugotovim na toaletnem papriju rdeče rjav flek. Pa valda zaženem paniko. In kličem direkt v bolnico, kjer je - verjeli ali ne- dežurala moja G. In mi reče samo brez panike. Da je čisto normalno, da se to zgodi po pregledu.
Ampak dokler nisem tega prebrala skoraj nisem mogla verjeti.

ej hvala punce za pomiritev.
Lp

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?