Tinna -> Zmašen nosek (5.8.2005 9:53:04)
|
Kaj lahko dam mojemu :duda:, ki ima zamašen nosek? Danes smo prvič spoznali kaj pomeni neprespana noč. Od polnoči do sedmih nismo spali nič, ker Luka ni mogel dihati. Teče mu iz noska in s pumpico ne gre nič vn. Sem mu dala malček fiziološke raztopine pa je kričal kot :hudicek:. Vročine ni imel (ravno 37C). Celo noč se je premetaval in jokal pa čeprav je imel zaprte oči in sploh se ni mogel umirit in zaspat, ker ga ni pustilo dihati. Ne vem, če ga mogoče ne boli tudi grlo, ker meni je začelo ponoči bolet in zelo težko požiram. Luka pa je prav lepo pojedel zajtrk tako, da upam, da ni tudi to. Sem pa klicala pediatrinjo a jo ena nadomešča, ker je naša na dopustu pa sem ji razložila zadevo in mi je rekla, da imajo že tako gužvo pa da dokler nima vročine naj ga ne vozim in da bo ta mali prehladek že šel sam mimo.:grrr: Popoldne gremo na morje in čeprav sem nabavila pol lekarne ne vem s čim naj mu pomagam za odmašit noseka in da bi lažje zadihal. V Italiji prodajajo eno mazilo VIKS, ki se namaže na prsa. Ali mislite, da se lahko tudi tako majhnemu otroku, da to mazilo?:zmeden:
|
|
|
|