Coca-cola (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ulla -> Coca-cola (5.8.2005 9:48:04)

Delava na :duda: in danes je približno 17-18 dan, tako da kmalu sledi test, vendar je prišlo do problemov pojavili so se mi namreč sečni kamni, ki zlo bolijo ob koncu lulanja. In priporočali so mi da v dveh urah moram popiti 2 litra coca-cole, ker to pomaga oziroma kislina od kokakole razgradi kamne.

Zdej me pa zanima ali lahko cocacola kaj vpliva na mojo zanositev oziroma škoduje, glede na to, da lahko čez ene teden opravim test in vidim ali sem ali nisem?? Ali lahko coca-cola vpliva na vgnezditev, kakšne poškodbe?? Kolk približen pa ima 2 litra coca-cole kofeina notri?? Hvala za vašo pomoč, ki me zelo podpira.:)

petka -> Coca-cola (5.8.2005 9:51:33)

ahhhh, zarad tega se pa res ni treba sekirat.... saj še nisi :nosecka:

anadejka -> Coca-cola (5.8.2005 9:52:16)

Ohhhh jest pa mislim da ti pa coca cola res ne more škodit,pa še dobra je;)

Ajsha -> Coca-cola (5.8.2005 9:52:59)

Kofeina tolk kot ene par kavic, to pa še ni nobenga ubilo in še ni preprečilo nobene zanositve :)

Anonimen -> Coca-cola (5.8.2005 9:54:55)

Mogoče se boš malo tresla po dveh litrih od preveč kofeina :)-:)-:)-:)-.
No, resno: res ne vem, kaj bi ti lahko škodila Coca-cola. Ti kar spij, pa bo.

TiaSara -> Coca-cola (5.8.2005 9:57:11)

Jaz mislim, da moraš v vsakem primeru najprej poskrbeti zase in da bo tebi vredu. Tudi če si oziroma boš srečka :nosecka: bo najbolje, da si pozdraviš te kamne, ki niso kar tako. Sploh pa je s kofeinom podobno kot z alkoholom, saj veš koliko punc je zalivalo svoje pikice, ko še niso vedele, da so :nosecka:, pa ni bilo zato nič narobe (tudi sama osebno poznam eno tako, ki je bila na izletu v Grčiji, ko je bila že :nosecka:, pa ni vedela - si lahko misliš, kako je bila pikica zalita, pa je sedaj ta pikica že kar velika punčka).

Ulla -> Coca-cola (5.8.2005 10:02:34)

Joj, zlate ste, kaj bi brez vas :bravo:.

Anonimen -> Coca-cola (5.8.2005 10:13:04)

Ja Ulla kdo ti pa je svetoval coca colo?za rzgradnjo kamnov?
Pomisli no na želodčno sluznico!
Evo en preizkus:Košček mesa smo zvečer dali v kozarec cocacole,naslednje jutro tega koščka ni bilo nikjer samo drobni koščki so plavali po tekočini,dobesedno je prežrla meso.
Nabavi si uršji čaj in naredi vodni udar,to pa je,da spiješ v čimkrajšem času tri do štiri litre tega čaja.
Pomaga tudi čaj iz regradovih koreninic vse ta zelišča pa dobiš pri zeliščarjih.
Glede kofeina ti pa na deklaraciji piše koliko ga vsebuje en liter.
Aja pa še en čaj obstaja tako imenovani črni čaj ki pomaga pri razgradnji sečnih kamnov.

Lp neva

Gea1 -> Coca-cola (5.8.2005 10:46:48)

Men je tud Coca-Cola bolj tako tako. :zmeden2: Jaz bi raje probala s kakšnimi zelišči, kot pa s tem umetnim sranjem.
Če že mogoče koristi kamnom, pa sigurno škodi drugim stvarem!
Pozanimaj se v lekarni!

Ulla -> Coca-cola (5.8.2005 10:56:03)

sej kokakole popiješ samo 2 litra, no ja sej jo je veliko, ampak potem moraš pa velikooooo vode piti. Nekje na tujih straneh je ena knjiga, ki jo lahko samo pobereš dol z računalnika, če zanjo plačaš 30 dolarjev in sem jo kupila , da sem prebrala kaj svetujejo in vsi komentarji oziroma ljudje, ki so to imeli so pisali samo vse ok? Pač probaš vse, da e tega znebiš, ker to tako boli, da je groza.

Ursi čaji in razna zelišča so pa za vnetje mehurja in s kamni nimajo kaj delat, no malo sigurno pomaga?? Nevem bomo videli pa poročam, kako je šlo. zdej moram pa že na wc.:(

Anonimen -> Coca-cola (5.8.2005 11:03:02)

Vedno so v bolnišnici dajali ursi čaj-vodni udar-pri pojavu sečnih kamnov.
Tudi moja hči je pred meseci imela pesek v mehurju in je morala narest vodni udar z črnim čajem,ki pa je pomagal.
Sicer pa je na tebi odločitev kaj boš delala z svojim telesom.
Poročaj rezultate.

anadejka -> Coca-cola (5.8.2005 11:26:21)

Ejjjj Ulla a pa si ti sploh bila kej pri zdravniku????S tem se ni za hecat punca.Če so težave resne takoj k dohtarju!!!To so res hude bolečine!

:zajcek:

Ulla -> Coca-cola (5.8.2005 11:41:44)

Ja sem bila pri zdravniku v sredo in je rekla, da velikoooo piti. Včeraj je blo vse dobro nič bolečin in nič krvav urin, danes pa spet zjutraj krvav urin in bolečine. No sedaj nimam več krvav urin, samo še boli ko zaključim z lulanjem. Na splošno me pa nič ne boli okoli ledvic, samo takrat ko grem lulat. Sej ursi čaj p tut pijem.:) Aja, danes mam pa kontrolo pa ji povem dr. kako je blo? Antibiotiki pa ne pomogajo pri kamnih.

tecka -> Coca-cola (5.8.2005 12:37:27)

Tudi moja kolegica je imela tezave s kamni. Nalivala se je z caji. Potem pa smo dobili obiske in smo sli na nekaj piv. Do naslednjega jutra so tezave izginile. Jaz ne maram koka kole, bolje da piješ kaj drugega (saj važna je tekočina?).

Ulla -> Coca-cola (6.8.2005 10:20:27)

No pri meni je pa takole. Sem šla raje danes zjutraj na pregled urina, in je izvid popolnoma normalen, eritrocitov je 10, nakar jih je bilo v začetku (sreda) 300.Vse ostale panoge, levkociti beljakovine so negativne oz. v mejah normale, ph je pa 5. Tako, da vnetja nisem imela, po vsej vrjetnosti je bil sečni pesek? No poslala me je še na UZ mehurja, tko da nevem kdaj bom dobila datum? Zaenkrat je vse že normalno nič več bolečin. Nevem ali je res coca-cola odpravila pesek in s svojo kislino naredila svojo vlogo?? Jaz se počutim danes super:bravo:

Upam, samo, da se mi ne bo ponovilo!

Stran: [1]