betty.ford -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (17.2.2011 21:11:45)
|
hvala, Leela,... tudi tebi en velig hug! sem se danes zjokala v avtu, ko sem poslušala radio in je športni komentator oznanil, da je Tina svetovna prvakinja!! pa nisem nekakšen smučarski fan, sploh ne spremljam športa, ampak takšne novice pa res nisem pričakovala! BRAVO TINA!!! po Tini bo šlo vse samo še na bolje, ne? glede bolniških: sama sem imela običajno 1x letno "prisilno" enotedensko bolniško, ker res nisem mogla niti vstat. no, od kar imam otroka je še ta "prisilna" bolniška odfrčala... priznam, da sem pri 1. nosečnosti omenila, da bi mogoče šla na bolniško pa me je ginekologinja samo pogledala "na osnovi česa že"? sem pač prej pokoristila dopust... se mi zdi, da sem bila bolj psihično naveličana vsega kot pa da fizično ne bi zmogla. ker je moje delo stoječe, sem takrat dobila za delovni pripomoček stol pa sem ga pridno izkoriščala. poznam od blizu nekaj primerov, ki so pristali na bolniški in verjamem, da z razlogom. ni verjetno prav nič fletno biti doma, izoliran od vsega... tako da: po moje so lažne bolniške kar pošteno zreducirali že nekaj let nazaj. šikaniranje: sem ga doživela letos, ko sem prišla z dopusta in mi je nekdo (ki je malce višji od mene) rekel na nefin način, da sem si "taprav" čas vzela dopust (je nekdo drug zbolel ta čas, ko me ni bilo - kot da se bom ozirala zdaj še na morebitne bolezenske znake drugih osebkov, paja!) se mi zdi, da se vse bolj pozna recesija na ljudeh: ne toliko finančna kot pa duševna. zato, drage moje - hugz pa rdeči hroški pa eno veliko upanje, da bo vendrale kmalu pomlad pa sonček, ko se bomo lahko vsedle na klopco in pustile zmajčke sede brskati po pesku,... čakam! še zdravnike pogledam, potem pa spat,... lahko noč vam želim!
|
|
|
|