eelyy -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (1.12.2010 19:25:08)
|
Čer! Mi smo bili zunej se je T. sprehajal celo za rokico me je držal in smo hodili,moj je pa L. v vozičku peljal,se je mali tok zmatral pojedel sem ga okopala in zaspal kot topek. Moram v nabavo za miklavža zamujam....kaj ste za miklavža kupili zmajčkom?Jst bi tko nekaj uporabnega,če je igrača da je koristna. ledenka: Kje imaš pa T. ali je v vrtcu,ko tako dolgo delaš? Men se prav smilijo malčki in starši,ko vidim mimo našega vrtca,ko se sprehajamo jih komaj poberejo okoli 17h,so službe in nimaš kej drugega..meni je zdej super,potem pa bo s***** Nikolet; Če mene vprašaš v teh trgovinah se nikoli nebo nič spremenilo(glede poslovodkinje že),če se sodelavci med sabo neštekajo in je polno tega opravljanja se nič neda,pa vedno krivico eden z drugega dajejo,se kregajo zaradi urnika...ah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Držim pesti da bo bolje. Dudi;Danes kr verjeti nisem mogla sem se z L. vstavila in kr odmaknila eden norec je mimo peljala pomoje bi me še pobral,iz enega konca na drugega ga je metalo.
|
|
|
|