PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (19.1.2011 14:50:36)
|
hvala punce, ste me potolažile. Sej sem dans vidla, da pri našem enostavno ne gre tako. Mogoče pa že čuti prihajajočega člana [sm=zmeden.gif] Sej, jst načeloma ne bi mela problema s tem, da mali spi pri nama, če ne bi bil ko vrtavka in zbrcal vse okoli sebe. Pol sem pa jst čist na enem robu postelje, mali počez čez celo posteljo, moj pa čisto na drugem koncu. In se vsak bori za svoj del koutra [sm=smiley36.gif] Pa problem je to, da v sobici pri malem nimam prave postelje, ker je zaenkrat še v mali posteljici (120x60), zraven sem si pa en ležalnik dala (fotelj varianta), tako da mi je vsaj približno udobno, če zaspim tam. Mam tut dekico, tko da me ne zebe preveč.... Se mi zdi, da je vse skupaj povezano s to njegovo krizo ločevanja od mene. Mi recimo preživimo precej časa vsi skupaj, pa zadnje čase tako joka, če samo misli, da grem kam bre njega...v vrtcu niti ni problem, drugače je pa kriza in jok, da ga nihče ne more potolažit razen mene seveda. Kot da ne bi bil vsaj enkrat na teden sam z dedkom al pa babico že odkar v vrtec hodi (pa še prej). Upam, da nisem jst kej narobe naredila, da je tko navezan name [sm=zmeden.gif] živa-meni je pri bradavicah najbolj pomagalo mazat s svojim mlekom pa čim več luftat. Decu je blo itak všeč [sm=smiley36.gif] Na začetku sem nucala še te kompresne blazinice pa ne vem, kok je pomagalo....aja, pa malo sem dojila z nastavkom, malo brez. V roku dveh tednov se je pa zadeva poštimala več al manj.
|
|
|
|