šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, (23.12.2010 20:55:45)
|
A lahko odpovem praznike in se za en tedem nekam zakopljem? Meni se bo zmešalo. Že tako se skupaj držim samo še selotejpom, potem je imel pa še moj mož en popoldanski preblisk, ki je bil skoraj, kot da bi mu dal mož od Ledenke nasvet (sorry). Mislim, me je tako razjezil, da sem sem komaj z zadnjim atomom zdrave pameti zadržala, da nisem kupa krožnikov vrgla po tleh. Najhuje pri vsem je pa to, da se njemu najprej ni zdelo nič narobe. Oh, desci. H. še vedno na AB, ušesa na kontroli še niso bila OK - cel teden bolniške, lahko pa tudi naslednji, ma bom raje vzela še malo dopusta. Ker gospod ata imajo toliko bolj pomembno in ohoho službo, da res ne morejo kakšen dan ostati doma. Jaz sem pa trenutno med finalistkami za empoyee of the month (v treh tednih bom 4 dni v službi). Vsi ostali razen mene tudi smrkajo in kašljajo. Sem šla prejle He. pokrit in je bila čisto prešvicana in vroča, upam, da ni spet kakšna vročina, ker resnično ne zmorem več. IN izjava mojega gospoda - je pa kaj si tko zživcirana? Joj, ne vem, mogoče zato, ker se ne morem odločit kero masažo bi izbrala, pa a bi šla na počitnica na Havaje ali Maldive? NO, zdaj ej moral pa nujno it na neko neuradno službeno novoletno zabavo za izbrance. Oh, moram malo ventile spucat (čeprav sem jih že popoldan konkretno - k sreči je bila samo H. doma, pa ji nekako ni bilo čisto jasno kaj se dogaja). Skratka ni moj dan, oz. niso moji dnevi, pa bojim se, da je še nekaj takih pred mano.
|
|
|
|