šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (21.12.2010 13:05:33)
|
Malo poročila iz bojišča. Ata je OK, je bil včeraj še doma, danes je že v službi. K je OK, He trenutno tudi (danes prespi v vrtcu). Za H. pa nisem prepričana. Včeraj sva bili na kontroli in je ukinla ventolin, pa se mi zdi, da danes neprimerno bolj kašlja in da ji piska in hrope. Ma, kaj pa jez vem, lahko so pa samo smrklji. Ima pa za povrhu vsega še močno vneto uho. Se mi je že v nedeljo zdelo, ker se ji je nekaj izcedilo, pa ene parkrat se je prijela in rekla av, ampak je punca pridno zdržala do ponedeljka popoldan. Tako imamo zdaj še AB, ki ga pa jasno noče jemat in ga veselo pluva ven. Sem pogruntala, da če ji zmešam z jaboljčnim sokom, pa popije afna mala. Itak sem AB iskala po celi LJ, ker ima sum na alergijo na hikoncil in sva dobili nekaj drugega, kar pa nimajo v vsaki lekarni IN sem se cel popoldan vozila po LJ. Jutri moram nujno na en sestanek v službo , pa H. na kontrolo. Sem pa v dvomih ali naj jo že danes peljem, ali ne. Je včeraj rekla P., da če bo dihanje slabše, naj prideva že danes, jaz pa ne vem ali delam paniko ali je kaj na tem. Včeraj sem kar še jaz vročino fasala od sekiranja. Paypal - pa nimam pojma Hb sa copy paste
|
|
|
|