PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (28.11.2010 7:50:38)
|
jutro, mi tudi že od pol sedmih pokonci. Pa nos ima zabasan in se je celo noč zbujal, k sreči je moj dežural, da sem jst lahko spala. Pa zjutraj mi je enkrat še pustil malo fiziološke v nos špricnit, pol pa ne več [sm=smiley13.gif] Bo spet borba. No, vsaj kamilice imamo dost se mi zdi, pa čeprav tisto iz vrečke. Smo bili včeraj na vikendu, je padlo skoraj pol metra snega in je bila prava zimska idila [sm=smiley1.gif] Smo malega prvič dali na sanke-je moral vedno en z njim, ker se je drugače drl ko jesihar. Če je bil kdo z njim, se je pa smejal [sm=jezicek.gif] Zjutraj sem ga pa že z medom pa enchinaxom nafilala, da se tale kašelj ne razvije v kaj resnejšega. Moram bit vsaj v torek v službi, mamo glasovanje za predsednika sveta centra, pa nej bi bla jst [sm=smiley1.gif] Aja, pa k mami moram po adventni venček. Men sicer to nič ne pomeni, ampak ok. Me vsi hecajo, da se bojim vere [sm=jezicek.gif] Mam en venček še od lani, praktično neizkoriščen [sm=jezicek.gif] Za danes pa še ne vem, kaj bomo. Neki smo razmišljal, da bi šli spet na vikend, sam ne vem, kdaj bo kej začel snežit...
|
|
|
|