šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (13.12.2010 13:49:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb sorry koala, no offence, ampak jaz pricakujem da ji spuca tudi nos ce je treba. a lahk se s z njo igra, a ritko ji pusti pokakano, pusti zamasen nosek, ne da ji zdravila? se posebaj ko gospa filozofira o tem kako vse ve o vzgoji otrok, jaz pa pred mojim izpadem kot slaba mama. ena stvar je pustit otroke pri babici pol urce, druga pa ce moras otroka pustit 400km dalec ali se vec, zarad obvez ali cega drugega. gospa tasca se sama ponudila da jo bo drzala, in je vedela kaj to pomeni. da je rekla da ne more, potem bi pa drugi plan naredila in se s mojim znajdla. seveda nam je bolj vsec ce je D z njo, oz. druzino, ne s kaksno varusko. ce bi bla moja starsa se ziva, vem da jim spucat nos ne bi bila nobena tezava, ker to gre v "ordinary administration". Ivana - ti imaš posebno situacijo, ker babi ni vedno samo za crkljanje, ampak je D. pri njej tudi na daljši rok. Pri nas je tudi tako, da še so pri babi samo za en dan, se pač kakšen ritual spusti, če pa bi bili (itak še niso bili) dlje, pa vem, da bi mami naredila vse kot bi ji jaz razložila. SPloh , če imaš zaradi tega z otrokom manj težav (beri - boljše spi, je manj bolan...)
|
|
|
|