Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 12:41:32
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja ne vem kako bo it v ponedeljek v službo ...bo treba itak ob 4,30 ustat da bo skidat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 13:29:20
|
|
|
|
eelyy
|
delam kosilo ribe in krompir...zdej je šla mami v mercator zmanjakalo kombinezonov vsi premajhni i intersportu so pa 63eur to je pa že preveč,sej če bi vedla da bo dosti snega potem bi ga kupila tko pa da stoji v omari je brezveze pa kje nej še pogledam....v h&m sem vidla zadnič tiste kot pajacke jst bi da je posebi jakna i hlače ivana dudi jst bom T. kar dala nej ga možek pelje v vrtec bo on spucal avto in ogrel da mu bom jst malega dala v toplo avto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 13:40:30
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy poglej še hervis majo snoxx,vredu zadevo...drugače je pa pri nas alpina trgovina kjer majo tudi in sanpavlija trgovino ki imajo od brugija,ampak to ti je itak predaleč ne vem če so te trgovine tud drugod A katera ve kako iz fb zbrišem slike tiste na katerih sem bla jaz označena?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 14:33:30
|
|
|
|
majana79
|
dudi, ful mate snega, tle ga ni tretjina kot pr vas za slike pa - če niso tvoje, jih ne moreš zbrisat, samo untagaš se lahko, se pravi greš na album od tega, ki jih je dal gor in naredil tag (al pa drugi na teh fotkah) in pod njo klikneš untag mislim da so tut neke dodatne možnosti glede tega, da recimo samo tvoji prjatli vidjo tagane al pa sploh ne, samo ne vem na pamet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 15:13:10
|
|
|
|
ivanamdb
|
uf pisala pa me vrglo vn leela velike pikepoke tudi tebi!!! mi sve ble na urgenci kjer je naekrat dobila vrocino 39.2 in postala letargicna, P. je rekla da je verjetno viroza in ji dala pol voltaren svecke. je se rekla da ce ne bo pila da morave v LJ na infuzijo..... upam da ne. uf, utrujena, bi rada spala, a moram jo zdaj kontrolirat da ni letargicna. sorry punce kaj samo jamram...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 15:18:33
|
|
|
|
maja1488
|
ooo bolančki Ivana, ti kr pojamraj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 15:23:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, ful mate snega, tle ga ni tretjina kot pr vas Jaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 17:41:10
|
|
|
|
Tanja_
|
dan. Smo uspešno šopingirali na svetovni dan brez nakupa H dobila gojzarje-so bli 70€ Pa kombinezon je dobila.Eelly v Hervisu v Cityparku jih imajo-mi smo vzeli tistega Snoox za 35€, imajo pa tud za 50. Je mal debelejši in naj ne bi dlje časa premočil. Za našo je bil cenejši zaenkrat kul, ker smučali ne bomo, v vrtec ne hodi, za doma drajsat je pa ta čist okej. So jih imeli pa še veliko, tko da pejt pogledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 18:11:45
|
|
|
|
šivilja
|
Bila v službi, potem pa zelo neznačilo zame - šopingirala v BTC - še nekaj daril in po zelo, zelo dolgem razmisleku in analizi voziček Moon Fit. Naša stara marela je samo še za v kanto, rabim pa nekaj manjšega od našega Qeenija in nekaj s čemer grem lahko na avtobus. In ker je bil v akciji je zamagal ta, čeprav ima kar nekaj negativnih stvari. Zdaj je pa He. zakuhala. Jaz pa tako utrujena, da se mi niti govort ne da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 18:12:49
|
|
|
|
šivilja
|
Lake - a bi mi ti po sms priimek in ime od babi sporočila, pa bom probala kaj zrihtat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 18:15:11
|
|
|
|
maja1488
|
O šivilja. A tut sobote delate? Sm bla zihr, da maš samo od ponedeljka do petka. Smotano. Grem neki za večerjo pripravit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 18:23:53
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O šivilja. A tut sobote delate? Sm bla zihr, da maš samo od ponedeljka do petka. Smotano. Grem neki za večerjo pripravit. sobotno dežurstvo od 7-12 in prideš vsake toliko na vrsto (ponavadi eno na mesec, če želiš pa lahko tudi več, ker eni nočejo in lahko prideš namesto njih, ker je dodatno plačano) He. spi, druga dva sta odkorakala k dediju. Zdaj bi jih bilo traba počasi spravljat spat, pa se mi ne da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 18:38:40
|
|
|
|
Dudica1
|
Čer! Smo bili malo v trgovini...smo kupili ful dobre pomaranče zadnjič sem ene vzela so ble tolk suhe da bi jih nazaj nesla! T. sobico smo predrugačili zdaj moram pa samo še mojstre mihce nazaj nalepi-JUTRI!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 18:50:56
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, recimo da sem zadovoljna z današnjim izkupičkom. smo tudi zmajčku malo predrugačili sobico, mu montirali taveliko posteljo, zdaj pa da vidimo. tamala posteljica je zaenkrat pristala v najini spalnici. za vsak slučaj. mogoče bomo pa res še enega lumpija pridelali kombinezoni - danes sem jih videla v hoferju. jaaa hofer se odprl tudi v našem kraju. aleluja. sem takoj še nekaj stvari za miklavža nakupila. smo se šli pa po dolgem času družinski nakup. torej vsi štirje. tavelik je delal samo : UAUAUAU, MAMI LEJ TO....UUUUUUU OČIIII GLEJ. UAUAUUAUA MAMI JEST BI TO...intd...ko eni hribovci... sicer pa kult našega hriba - danes smo tekmovali v montiranju verig. in ne boste verjele - zmagala !!!! jih monitram v dveh minutah. zdej pa sam ne rečte, če nismo pravi rovtarji. nič, gremo otroke podelat spat. potem pa ... jah kakšen kuhanček bi zapasal ane ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 18:54:49
|
|
|
|
Dudica1
|
mmm kuhanček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 19:13:33
|
|
|
|
betty.ford
|
sesuta. stanovanje afterlook. otroka zaspala v minuti. ne vem, ali naj začnem obešat cunje ali naj začnem zlagat posodo v pomivalca ali naj začnem pospravljat igrače ali naj se usedem in zaspim do prve budnice... huh; Dudica, koalčka, super za preobrazbo sobic!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 19:17:27
|
|
|
|
betty.ford
|
je pa zmajček danes začel lulati, ko je bil brez plenice in se je videlo, da mu je neugodno in je zadrževal... do kahlice, ki sem mu jo prinesla. in potem je bil ves ponosen, ker je bila v kahlici ena konkretna luža. bi ga imela še zdaj na kahli, če jo ne bi skrila a v vrtcih jih že dajejo na kahlice pri tej starosti? pa še vprašanje: a mislite, da bi ga ornk pihnila, če bi ga začela navajati na dudo ker si drugače enostavno ne znam predstavljati, kako ga odvadit dojenja... ker nekaj pa mora imeti za pomiritev, ali? ??? grem cunje obešat... mi je najljubše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 19:18:25
|
|
|
|
Dudica1
|
o bog kakšna grozjiva nesreča na dolenski avtocesti!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 19:27:43
|
|
|
|
koala.cek
|
betka - ja v vrtcu jih dajejo že na kahlico. baje da naš lula bp. doma je pa tudi videti ne more.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 20:19:58
|
|
|
|
majana79
|
betka, pri nas jih še ne dajejo na kahlico, pa vprašanje kdaj jih bodo, ker nimajo svoje umivalnice glede dude pa ne vem, mogoče se bo pa odvadil brez problemov dojenja in te presenetil dudi, ja, grozljivo... meni sploh, ker smo kadar gremo od mojih vedno tak čas tam na cesti koalka, zdej ko obvladaš verige, se lahko spustiš v mesto en večer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 20:33:23
|
|
|
|
eelyy
|
Čer! Evo gledam big. b pa mal brskam po rr . Sem končno mirna s tem kombinezonom sem šla v intersporta v Domžale pa sem dala tko za bundico 34eur in hlače 20eur je bilo znižano,potem sem še tretjo stvar dobila zastonj sem vzela T. jopco od mc. tko da sva dala skupaj 55eur pa jopca je bila 20eur,ki je bila gratis. Men je fajn,ker to bindico lahko pokoristi tudi posebi. Sem žalostna imam očeta vedno v glavi in me kr nekaj muči,kot bi imela cmok v grlu v ponedeljek ima operacijo hrbtenice....in se boji najuhujšega in misli negativno potem mene še tok bolj skrbi,pa nočem pokazati.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 20:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Skor me je kap zadela, k sem vidla, da na prejšnji temi že več kot 24 ur ni bilo objavljenega posta JAZ SEM KONČNO DOMA!!!!! Vesela kot radio.... Smo se peljali nasproti tej katastrofalni nesreči Grozno je zgledalo že od daleč... Od blizu pa verjetno še bolj No zdej gledamo BB in se bašemo s smokijem... Vsi trije
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 20:45:19
|
|
|
|
betty.ford
|
tile snežne meglice znajo biti kar nevarne. čeprav so meni čudovite. sem ravno danes premišljevala, kakšno čudo narave je to. upam na čim manj takšnih nesreč ellyy za tvojega očeta! da bo vse bp! sicer pa - majana, upam, da me preseneti. čeprav si ne predstavljam, kako. za tole kahlično uvajanje pa moram povprašati vzgojiteljice, da se sinhroniziramo. živa, kmalu, a? še dober mesec in pol! Dudica, sem videla, da imate res ogromno snega! in si predstavljam res zimo! koalčka, zdaj razumem tvojo skrb glede nespluženih cest... so me Dudičine slike prepričale, da je v višje ležečih krajih res že pravljično. jaz verig verjetno ne bi znala dati na gumo. bi jih najprej gledala - to čudo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 20:45:30
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy bo vse ok z očetom,držim pesti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.11.2010 20:45:53
|
|
|
|
majana79
|
eelyy, ne met črnih misli, te operacije so danes že skoraj rutinske živa, ste se imeli fajn? ste kaj vagali selitev? naš otrok že spi, dokler se mu ne bo spet nos zabasal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?