šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (14.4.2011 16:53:25)
|
Evo - spet me niste razočarale - ste me spravle v dobro voljo z modno zavednimi otroci in pranjem oblek v bideju. Imamo mi tudi prebliske kaj je OK in kaj ni, samo za punčko se mi zdi to čist normalno. Sem bila danes eno uro dlje v službi, ker sem pisala en mail - za dve šefici - pritožbo čez bivšo šefico, ki se obnaša katastrofalno, še posebej do mene, ker se m se ji enkrat postavla po robu in se nisem z vsem strinjala.Bomo vidli reakcije jutri. Čeprav se malo bojim pristopa - maybe it will go away, ki je zelo priljubljen v naši hiši. Kaj čemo, zdaj bojo pač šefi dnevno dobivali maile, ker če zadeve predam samo ustno itak ni nič, če jih imam pa dokumentirane jih pa lahko še kdaj na plano potegnem. Ah, bo že- SOlata raste, otroci rastejo. Pa mož ima sr... v službi - ne bojo več javni uslužbenci, ampak d.o.o. - se loh zgodi čist kar si bojo šefi zmislili - minimalc, odpoved, služba za določen čas... Skratka nič lepega. Ali pač? kuham knedle za v juho, čauči Še tole - sem vidal neko hudo zagnanost na FB - sem še jaz skor en bom kupila, pa mislim, da bi pri prvem poskoku ali kaj sem tam dela v kup padla in bi me mogli odnest in si bom za tistih 17 € raj pir kupla.
|
|
|
|