koala.cek -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (11.4.2011 8:32:51)
|
dobro jutro družba, a ni bil krasen vikend ? to gre čisto prehitro naokoli. zoja - moje mnenje: zmajčico bi odnesla v posteljo eno uro prej, se pravi ob 19.30, ji dala lubčka, rekla lahko noč in šla ven. dvakrat, trikrat bi ji šla še lepo povedat, da mora ajat, mogoče tudi bolj na ostro, ampak ob 20.30 bi zagotovo že spala. Tako mi tudi počnemo in največkrat ob 20 že spi. Prej je ob 19. Pa zdaj me malo baše, ker so daljši dnevi, pa smo do 19 skoraj zunaj. glede tašče - ugotovila sem, da sva si z mojo čist preveč različne, da se karkoli spuščam v debate, zato zdaj raje v tistem času kaj počnem ( ker je dela itak skoz veliko ) al da se umaknem, spregovorim tiste nujne besede, to je pa tudi vse. kregala se pa ne bom, ker živimo v isti hiši in mi bo potem še bolj depresivno vse skupaj. mi je pa že večkrat povedala, da nekega zaupanja nima, tako da kaj se zdaj čem neki trudit. ga pa še jest ne bom imela. no, sej to isto je povedala tudi svojemu sinu. kar je še slabše. ima pa veliko več zaupanja v druge ljudi, ki so že marsikaj hudega storili, ampak to pač ne vidi. danes pa tavelikega peljam na pregled ORL. sem ga enkrat prijavila, ker ne vem ali slabo sliši, al je zamišljen, al se dela...mah kaj pa vem. v sredo pa imam z zmajčkom sistematskega. a mi za ta dva pregleda pripada kakšen dan nege ? sej sama ne moresta it al kako ?
|
|
|
|