ivanamdb -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (4.12.2010 12:01:58)
|
jp ledenka, ta pidumatelnu je res super! a lakh tut jaz recem pidumatelnu! nc ne gre po planu jst sm "stuck" v PO...se vedno imam vrocino, in se snezi D je pri tasci in od vceraj ima tud ona spet vrocino moj je prisu vceraj iz nemcije v IT, in jutr bo sel nazaj ker kaj bo?? ce jaz grem do IT bom se bolj bolana, D zihr ne gre kjer ne bom jo s vrocino pelala 7 ur! tko da v ponedeljek ne bo nobenega uvajanja v nov vrtec, in ne greve v nemcijo do januarja, kjer bi blo brezveze it gor za 10-14 dni... [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] mi je vsega dost!!!!!!!! jah, vem da ni najboljse ampak zdaj sm se odlocila za "selfmedication", imam eno skatlo antibiotika in jo odprem, kjer ni normalno da ze en teden imam 37.8 - 39.5 konstantno... ma matr...... flaska - ma kva si rekla da si obupna?? jaz sm se bolj grozna potem... anyhow, prijatelca (psihijater) je rekla da to ni grozno, in da je to zdravo, kjer pomeni da vemo kdaj nimamo energije in da vemo da je boljse ce je otrok pri nekom ki ni tolk zivcen/utrujen/bolan.... jaz sm jo vprasala - pa kako samohranilke? mi je povedala da vecinoma niso cist same, ali so se socialni delavci/drustva, ali ce so pa cist popolnoma same potem ja je bolj verjetno da bo otrok imel potem tezave, kjer absorbira materine probleme in stres, tko da, in conclusion, je rekla da je boljse in zdravo imet varusko/druzino/zlahto ki pomaga, in da ni nc hudega mal se spocit
|
|
|
|