eelyy -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (7.3.2011 9:22:01)
|
Jutro! Uh ker lep dan sonček,samo piha pa res.Namesto zajtrka sem se najedla krofov jih nisem med vikenodm sploh jedla.T sem odpeljala v vrtec soseda L mirkala itak je spala,potem sem stanovanje že pospravla in stroj obesila,dala cunje spet prati jih je vedno preveliko,pri nas se nikoli nesprazni koš. Danes greva končno naročiti sobo planet od alplesa za T. prejle se mi je zdel res premajhen,zdej pa bo treba,na živce mi gre to,da ima premajhno omaro,kako se bo obnesel na postelji pa nevem(sploh pa je tisti mejčkeno višja). Beti:Ja tok uživajo malčki,ko je eden zraven in jih zaposli s kakšni risanjem ko jim razlaga in govori itd....če kej pospravljam sam skače zamano in joka,jst sem pa živčna ker nič nenardim.Od zdej naprej sploh nepospravljam nič ob nedeljah,ko je moj doma da ga res pokoristimo.Sam jst vedno v petek v nulo pospravim stnaovanje,da mi ni treba vikndom,ko je še T doma pa je nemogoče,ker v sekundi razsul od igrač in spet isto. Moj tudi rada pelje T v vrtec če ima možnost ali,da gre po njega,danes je rekel da pridem najprej po njega v službo in,da ga gremo vsi skupaj iskat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|