šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (27.2.2011 8:16:37)
|
Slavljenki - VSA NAJBOLJŠE!!!!! Migrena - je trenutno bolje (se ne smem prehitro hvalit) - sem kar takoj, ko se mi je vid zameglil in preden je začelo boleti vzela nalgesin, pa se z Justovimi anti stress kapljicami namazala ter šla v posteljo. Tam sem se trudila še z avtogenitreningom, kar je bilo malo težje, saj je H. stalno nekaj pojokavala, amapk veste punce, da to dela čudeže. Sem naredila samo nekaj tistih začetnih stvari, kose v bistvu spoščaš in mi je konkretno odleglo, pa hitro mi je uspelo zaspati. Sem pa ravnokar ugotovila (ko se je malo zdanilo), da ima H. zahrustane učke. Jao meni, pa ven moramo, pa dva dni moram nujno v službo, pa v čer, pet in sob sem dežurna. Torcher never stops. AJa, sem jo ravnokar previla in v roku ene minute je narinla hudiča in pol, zdaj moram pa ponovit vajo. Ivana - ti je že Maja napisala. Dokler lula, ima slino in solze, ter je kolikortoliko razpoloženi (da ni letargična, pretirano zaspana, odsotna), je ni treba nikamor vozit, ker bo samo še kaj pobrala. Je pa pijača dosti bolj pomembna kot hrana - moraš pa pazit, da dobiva sladkor in elektrolite (to je pa v športnih pijačah), ali pa šipkov čaj s sladkorjem in zrncem soli
|
|
|
|