Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krvavitev po spolnem odnosu?? 26.11.2010 14:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
punce zdravo, potrebujem pomoč... nekje pred pol leta sva se odločila da bi imela še enega dojenčka. zanosila sem v prvem pozkusu ampak je šlo žal za IMN. K sreči, se je vse spucalo samo in nisem imela nobene operacije... ginekologinja mi je rekla, da izgleda vse lepo in da lahko greva v akcijo že naslednji emsec... sem se odločila počakat vsaj en mesec... kaj pa vem zakaj. no potem pa akcija. In poterm ko nama sedaj v 4 ih mesecih ni uspelo in ko jaz skoz več berem, brskam in se obremenjujem s tem, se dogajajo še dodatne stvari...ta mesec- 12 dan cikla (ko je že možno da gre za ovulacijo) sem dobila čisto majhen roza-rjav izcedek. Mislila sem, da gre za ovulacijsko krvavitev in sva šla v akcijo... nato čez 2 dni spet kri... Ker mi ej bilo čudno, sem o tem obvestila svojo ginekologinjo in me je še isti dan vzela na pregled- in je rekla, da je vse Ok, vse čisto in da je šlo najbrž res za ovulacijo. Naredila mi je tudi ultrazvok in rekla da ne vidi da bi bilo karkoli posebnega. no in ker je sedaj pri nama malo več akcije- res je, tudi take v stilu "aha, danes morava".... tako je bilo danes zjutraj... in mi je pasalo, ni bilo suho in nič me ni peklo pri in po spolenm odnosu. vse Ok. Nato pa danes dopoldne- se mi vlije-kri pomešana z tekočino. Sem imela 2 tamala vložka kar prepojena s tem - rahlo roza-rjave barve izcedkom.... pojma nimam kaj je to? ginekologinja danes ne dela, ampak si kar mislim da bi mi rekla da je bil najbrž preveč na silo odnos ipd. nočem paničarit zua vsako malenkost če je naredila ultrazvok, me pregledala, po IMN vzela tudi bris im mi rekla da je izvid OK. Kaj je sedaj to? prevelika želja, preveč obremenjevanja? Menstruacije imam že od nekdaj redne skoraj do dneva natačno, nikoli nobenih izcedkov ipd.... Če katera ima kakšnom podobno izkušnjo ali nasvet... bom zelo vesela...
|
|
|
|
RE: krvavitev po spolnem odnosu?? 5.1.2011 12:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, A si že kaj zvedla, kaj je bil vzrok krvavitvam? lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?