igre-presenečenja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Katja77 -> igre-presenečenja (5.8.2005 9:30:01)

Ima mogoče kdo kakšen predlog, idejo glede naslednjega: moj dragi bo imel ¨fešto¨ za 30. rojstni dan, jaz pa bi želela to čimbolje ¨začiniti¨ - rada bi pripravila kakšno presenečenje, mogoče kakšne fajn igrice ali podobno.:zmeden::ups:

Mi lahko kdo kaj svetuje?:metulj:

Hvala!:rozica:

Pa lepo se imejte!:)

Sara3 -> igre-presenečenja (5.8.2005 9:53:03)

:)milijonar
napišeš 10 vprašanj, na kartonče pa pomoči (polovička, glas občinstva, pomoč). Za vsako pravilno vprašanje mu daš eno majhno darilce....za na koncu pa darilo, ki si mu kupila

:)Mu zavežeš oči in pred njim postaviš različne pijače od soka do kaj alkoholnega.....pa mora uganiti kaj pije....med temi pijačami je lahko kaj takega kar sploh ne pije....

:)Striptiz.....podobno kot milijonar s tem, da so vprašanja težja. Za vsako nepravilno vprašanje odvrže kos oblačila.

:)torta v obliki ženskega telesa. Seveda jo mora pojest brez uporabe rok

Pa še par za celotno druščino

:) jabolka - zavežeš jabolka na palce. V paru jo orata pojest brez, da si pomagajo z rokami.

:) ples okoli stolov. Stole (en stol manj kot je plesalcev) postaviš v krog, okoli katerega povabljenci plešejo. Glasba, ko je konec glasbe se morajo usesti vsak na svoj stol. Tisti, ki ga nima izpade in tako naprej.....

:)Petparov postaviš v vrsto (moške in ženske posebej), zavešeš oči. V dve vrečki za vsak spol posebej pripraviš različne vrste živali. Nato se morajo oglašat kot se oglaša žival napisana na listku. Vsak mora najti svoj par.

:)petim osebam zavežeš na vrvici, ki naj ne bo daljša kot cca do kolen svinčnike okoli pasu. Le-ti pa morajo svinčnike vstaviti v prazne steklenice na tleh.

jaz sem tole pripravila za 30 RD sestri in 50 RD mami. Naredila pa sem tudi medalje iz papirja za prve tri zmagovlace pri vsaki igri. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lp,

Stran: [1]