nana 27 -> potrebujem pomoč! (5.8.2005 9:38:32)
|
Verjetno je res kriv otroček, ki pristiska navzdol. Sama moraš najti položaj v postelji, ki ti najbolj ustreza in pri katerem nimaš bolečin. Telo ti že samo pove (z bolečinami), da si v nepravem položaju. Mogoče pa zate ni primernos panje na boku. mene v tem polžaju vse boli, zato spim na hrbtu. Če bi bilo kakšno vnetje, bi imela verjetno še vročino, bolečine čez cel dan, zelo povečan izcedek.. Moj nasvet je, da najdeš pravi položaj spanja. Čimveč počivaj čez dan, ker je lahko bolečina odgovor na naporen dan. Verjetno ti bo G v ponedeljek svetovala pitje kalcija in magnezija. Redno jemanje občutno zmanjša bolečine. Mene je okrog 20. tedna bolelo, ko sem šla ponoči na stranišče (podnevi pa je bilo vse OK) in moja G je rekla, da nosim nizko in da bolečine izvirajo iz pritiska na mehur in da je to povsem normalno. špikanje na levi in na desni strani je lahko tudi od večanja maternice. Zdi se mi, da ne gre za vnetje, tako da se kar pomiri. Če je čez dan vse v redu, ni bojazni. Glede spanja je tako, da se boš morala kar navaditi na nočno vstajanje. Jaz se zbudim 1x do 2x na noč :zmeden2: Vse bo še dobro, nana, 29t
|
|
|
|