Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:28:01
|
|
|
|
mammika
|
..ja pa plaz ga je učer poškodoval...
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
O Marija, upam da ni to od tega, ker smo omenjali nož in zob. Pa da je energija točno v tej poreko Dalaj Lame res pripotovala do njega. Jaz mu želim samo to, da se zdrav vrne k družini.
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa da ga potem za radiator privežejo.:)
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to bi mu verejetno zelo pasalo :)-
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem bi si vse zobe z nožem izruval.:)
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:31:51
|
|
|
|
lan
|
Bravo al bina,si me prehitela.Sem glih pisala post in potem videla,da je ze ta tema odprta. SORRY
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ti že gor odgovorila :)-
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:33:53
|
|
|
|
Maxica
|
Držim pesti in mu pošiljam same pozitivne misli:miska::miska::miska:! Naj se čimprej srečno vrne k svoji družini:rozica:!
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejmo mož!!!zdrži in se živ in cel vrni v domovino!!:miska::miska:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:41:53
|
|
|
|
Magi*
|
ja res, mi vsi molimo (čeprav ravno ne znamo), da bi se vrnil k družini.
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Živa groza. Dajmo, Tomaž!
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:47:22
|
|
|
|
Klarissa
|
Jaz sem danes slišala, da bi se naj pred kratkim ločil in da je bolj kot ne šel delat samomor. A je to res????:ups:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:49:49
|
|
|
|
k1
|
da vam povem, jaz pa več ne vem ali je frajer ali pa je zmešan... kaj se podaja v nekaj nemogočega??? pol pa 79% slovencev (toliko ga baje spremlja) trepeta za njim in buljimo v računalnik, kaj je novega, ali še sploh živi, kak daleč je prišo ipd... pol pa vidim da ima familijo, pa 2 otroka.... ajejej.... no, želim mu, da mu uspe, pa da pride živ nazaj, pol pa naj ga žene nekam zveže, da bo mir :sloncek:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem :zmeden2: Verjetno bi ga lahko tudi kje bliže :zmeden2: Pa za manj denarja....
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh no. Ni tako dramatično. Res sta se z ženo razšla, da bi šel pa samomor delat... to je pa bolj zato, da je bolj ta-rrraaaa efekt :smajli ki trobenta:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 9:51:49
|
|
|
|
cmokec
|
Tako ali drugače, samo da se srečno vrne domov. :miska::miska::miska:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 10:13:08
|
|
|
|
marjek
|
Ima katera link?
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 10:20:56
|
|
|
|
Magi*
|
za marjek: www.humar.com a to iščeš?
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 10:25:08
|
|
|
|
Baldi
|
...ampak jaz res ne razumem vseh teh ekstremistov:ups:. Osebno sem poznal alpinista, ki se je pred kratkim ubil pri plezanju na Mont Everest. Saj ne rečem, super osebnost, fino se je blo z njim menit,...skratka v se v superlativih. A jih sploh kaj ustavi:zmeden2: Vso srečo Tomaž:metulj:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 10:30:06
|
|
|
|
Maxica
|
Prijateljičin mož je tudi alpinist. Ji je pa že na začetku njune zveze povedal, da je zanj prva ljubezen plezanje, druga pa ona. Če je pripravljena biti druga ljubezen, ok, sicer bolje, da se ne spusti v to. Pa je bila in sedaj sta srečno:zmeden: poročena. Ne vem, se mi pa zdi nekoliko egoistično vse to. Skoz neki dokazovat, predvsem sebi, prej kot drugim, pa izpostavljat svoje življenje takim rizikom...Ne vem, meni se smilijo predvsem otroci, ki vse prevečkrat ostanejo brez očetov.:(
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 10:30:45
|
|
|
|
marjek
|
To sem našel, sem mislil neposredni prenos.:metulj:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 10:41:57
|
|
|
|
bini
|
samo da bi živ nazaj prišel :angel:
|
|
|
|
tomaž humar šiva nahrbtnik 5.8.2005 10:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz tega tudi ne razumem. O.K., žena druga ljubezen, kaj pa otrok? To mi pa ni naravno. Viki Grošelj sam pravi, da si, odkar ima otroka, veliko, veliko manj upa. To se mi zdi naravno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?