Heilie
|
Hej hej! Vas komaj dohajam, tko ste natipkale čez vikend... Pa nasmejala sem se, ker vidim, da smo vse tortilje delale za vikend...jaz tudi in bile so njamiiii . Drugače sem pa dane s ful vesela, ker sem zvedela, da tudi če izgubim službo zdaj decembra, sem opravičena do normalne porodniške, obračunane glede na plače ...sem si oddahnila. Me pa tele dni preganjajo skrbi, čeprav se jih otepam...ne zamerit, morm vam mal pojamrat V soboto ponoči sem imela tako žive in grozne sanje, da se še zdaj nisem pobrala. Sanjalo se mi je, da sem bila na pregledu in so mi povedali, da je moj dojenček nehal rasti in da mu ne morejo nič pomagati ...sploh nisem mogla nazaj zaspati. Sem šla takoj srčeka poslušat....še dobro, da imam v sredo pregledm da se malo pomirim. Sem pa zgleda spet glivice staknila...jao. Dajte mi še nekaj povedati. Glede brcik...jaz sem mislila, da bom vedno bolj močno čutila brcike, pa se mi zdi, da so ves čas iste, kak dan pa jih sploh zelo slabo čutim. Čutim bolj, če dam roko gor, drugače pa tako tako. Čutim premike, samo ni tiste sile, da bi me kdaj zabolela brcika, da bi mi trebušček prav valovil, da bise ponoči zbudila zaradi tega...a je to lahko kaj povezano s tem, da imam kao posteljico spredaj A imam bolj mirnega otroka pač, ali je lahko kaj narobe...jao neumna sem, saj vem, samo tiste sanje so me kar prestrašile....jao Se pa tolažim, da bo bolj miren otrok in bo veeliko spal, sploh ponoči ..in zdej me brcne kukr bi hotu rečt:"mami misli si" Aja pa še to..glede otrdevanja trebuha. Meni prej nikoli ni, zdaj pa mi nekaj dni ko zvečer ležim recimo 1x ali 2x otrdi. A je to kaj nevarno ali je čisto običajen pojav? Zgaga pa tudi meni nagaja, sploh, če se kaj sklonim mi kar butne gor. Posteljica-5ra8 a boš ti to dimenzijo kupila? A se da kje dobiti sploh to SaMaa? Jaz razmišljam, da bi kr 120x60 ker če ne bom imela še s prevleko probleme. Porodniško pa komaj čakam...bom še izkoristila malo bolniške+kaj dopusta prej...ker me že zdaj matra. Mogoče pa sem po 31.12 tako doma in ne bo panike Uuuh sem se razpisala...da vam ne bo dolgčas Lep dan!!
|