SaMaa -> RE: Marčevke 2011 - 2.del (6.1.2011 14:12:19)
|
Helo evo mene iz službe, joj kako bom vesela, ko bom doma...samo še 11x grem na šiht...jeeeee IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Ja, glede kuhe na zalogo je pač tako..moj dedc ne kuha, ne bi pa bila rada odvisna od drugih. Jaz mislim da ne bom ... otroka jesta v šoli... mož vem da ne bo lačen, se znajde , če pa je sila pa tudi tašča vskoči , bomo že nekak [sm=smiley1.gif] Moj dedec tudi ne kuha, včasih olupi kakšen krompir za pire in to je to. Ampak ga čisto nič ne zmede, pravi, da se v moje delo ne bo vmešaval. Tako, da ste srečnice vse tiste, katerih moški zna kaj skuhati in to počne z veseljem. IZVIRNO SPOROČILO: Akilene A že kaj razmišljate o kuhanju za zalogo? Ne vem, kolik mi bo kaj uspelo skuhat na zalogo, ker tako ali tako sproti vse pojeva, tudi iz skrinje, saj se dostikrat zgodi, da sem tako utrujena, da se mi ne da stati pred štedilnikom in kuhati. Takrat pridejo na vrsto razni segedini, golaži ipd.iz skrinje. Najbrž bom pa govejo juhco nakuhala na zalogo, pa kakšen golaž. Za ostalo pa vem, da bo moja mami poskrbela, da ne bomo lačni. Imam to srečo, da so vsi v bližini doma (razdalje 2km), pa še kmalu zaključijo z delom. Če ne se bodo pa dedci malo organizirali pa nam kaj skuhali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: naja17 on bi mutušo Kaj pa je to? Nisem še nikoli slišala, jedla pa najbrž tudi ne....
|
|
|
|