Akilene -> RE: Marčevke 2011 - 2.del (3.1.2011 10:09:50)
|
Tudi jaz sem sama - o kako paše! Končno mir...z mačko sva se lotile podiranja smrečice, komaj čakam, da spravim hišo v normalno stanje. Sicer pa imam za ta teden v planu pripravit torbo za porodnišnico in čez vikend sestavit posteljico. Danes ponoči sem imela 2 boleča otrdevanja trebuha, sta me spominjala na popadek, tako, da bi rada bila v pripravljenosti. Drugače pa- spet bo na vrsti teženje zaradi šoli, bliža se polletje, pa kup domačega branja, bralna značka itd...dokler sem še v formi za preganjanje- kaj bo pa potem, pa ne vem. Upam, da ne katastrofa. tanjusi - javi, kako boš zrihtala na socialni. Zanima me predvsem papir za očeta, ker je tam ena rubrika, kjer je treba vpista, kdaj bo koristil očetovski dopust - kot, da vem, kdaj točno se bo dete rodilo?! No, jaz sem prvi list mogla oddat, tistega za plačo moram pa pri januarski plači. In ne, ni veljalo, da bi prinesla vse skupaj... Dobila pa sem tudi že papira za občinsko denarno pomoč, samo tisto nesemo po potem, ko se otrok rodi. V glavnem - a se da še bolj komplicirat?! kopel za dojenčka - katera? Spomnem se samo, da so nam rekli v materinski šoli, da Niveina ne...
|
|
|
|