naja17 -> RE: Marčevke 2011 - 2.del (18.12.2010 7:49:38)
|
Jutrooooo.... Snegec pegec je spet pobelil vse okoli nas... Meni zdej čist odgovarja, doma sem, zima je in sneg mora bit, avta nimam več, da bi ga mogla pucat, na vrat na nos moram sam v bolnico, k jo mam pa 500 m stran, tko da mi je fino.... Danes sem kar naspana, sem šla kuj ene 2-3 x lulat, pa donat pit za zgago, ni blo panike... Sem se včeri zmatrala, sem bla na dopoldansekm sprehodu, popoldne pa sem še od BF tamalo peljala na delavnice v MC... tanjusi - jest sem si tole bolj grozno predstavljala, tale zunanji obrat... rožicaaaaa - sem te pogrešala, pa vsakič k sem kliknila, sem pozabla napisat, da kje hadiča si... No, sam da ni kej narobe... Maš pa dele deu, da nas prečitaš... [sm=smiley36.gif] Jaz pa ne vem kaj naj zdej z vozom... Imam cene iz Avstrije in iz BC tu pri nas in je pri nas ceneje ta trenutek, pa še na zalogi imajo trenutno, ampak ta mutsy ful hitr gre in pol je čakalna doba taka, da se zna narest, da dete pride pred vozom. Ampak midva sva mislila kupovat januarja, zaradi finančnega stanja (ta mesec so pač božična darila), pa zaradi januarskih popustov, k jih bojo v Avstriji mel, sam mi pa ne more garantirat, če bo tud za ta voz... Uglavnem [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|