sunny24 -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (26.11.2010 11:35:28)
|
Hello bejbe! Kako smo? Pr nas je eno tako smotano vreme...dež, mraz, piha, 4C...Mi je že zdej smotano, k grem pol peš na šiht... Sm dobila urnik za december in za silvestrovo delam zjutraj, tako, da sem zvečer fraj...Moj pa tudi! Zdej smo se z Gajo basale z mandarini, jih hodi iskat v kuhnjo in mi jih nosi...Pa enga jst olupim, enga ona in je vsa happy! Punce, hvala vsem za čestitke... Mi2 smo še kar malo presenečena, k res nismo načrtovali, ampak bomo že nekako...Moj najprej ni bil neki navdušen, drugi dan pa mi je reku, da je full vesel. Prvi pregled imam 6.12., rok pa menda enkrat julija. Joški me bolijo za znoret, pa napihnjena sem full čez trebuh...Hlače za šiht lih še da zaprem... Drugače pa nismo še nobenemu nič povedla, počakamo do pregleda, da vidimo, kaj in kako. Zdej pa da malo pokomentiram, kar se spomnem... ursa, iiii, lepa Eva!!! Res cukrček! kolumbo, Jure crtek!!! Za bolančke in prehlajenčke en kup !!! Evo, očitno se ne spomnem nič drugega...Mater sem smotana... Gaja mi pravi, da morem it pogledat "PEČEK"...Pojma nimam, kaj je to, grem počekirat...
|
|
|
|