Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 9:45:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....vav tortica zgleda prav lepa-ziher je tudi dobra ......uživajte v Bohinju ....pridna si da se sprehajaš ....upam,da se ti dan tudi konča tko lepo,kot se je začel ja dobra pa mism da je res, sta 2 fili...ena z ananasom in gustin kremo, druga pa z mandarincami in sladko smetano....tko da komi čakam da pridemo v bohinj in jo probam hvala tud jst upam, da bodo taki dnevi pogostejši res zgleda slastna...tele domače zadevce so zmer okusne mene tud hecajo, da so čist zadost hujšal z mano ta mesec in nej se jih že usmilim in kej spečem...k piškotke ok mejhne kupim..k d sva sama z mojim ...pol jih pa lahk Jan kr sam poje...tko d morm neki u ta velkem pekaču spečt za čez vikend hehe no pol se jih pa le usmili in jim speci kaj dobrega... pa bravo za 7-ko.... ufff...to so moje pobožne želje zadnje 3 leta....še tega dojenčka lepo in zdravo na svet spravmo pol gre pa tud naša mami v boje za najprej 8-ko....pol pa 7-ko.... upam, da mi rata do takrat ko bom šla nazaj v službo po porodniški mislim...hehehhehehehe samo da boš šla iz P,boš imela 10 kil manj .....po porodu bomo pa vozičkale in skupinsko hujšale ....še moje želje:spredaj 4
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 9:47:59
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....vav tortica zgleda prav lepa-ziher je tudi dobra ......uživajte v Bohinju ....pridna si da se sprehajaš ....upam,da se ti dan tudi konča tko lepo,kot se je začel ja dobra pa mism da je res, sta 2 fili...ena z ananasom in gustin kremo, druga pa z mandarincami in sladko smetano....tko da komi čakam da pridemo v bohinj in jo probam hvala tud jst upam, da bodo taki dnevi pogostejši res zgleda slastna...tele domače zadevce so zmer okusne mene tud hecajo, da so čist zadost hujšal z mano ta mesec in nej se jih že usmilim in kej spečem...k piškotke ok mejhne kupim..k d sva sama z mojim ...pol jih pa lahk Jan kr sam poje...tko d morm neki u ta velkem pekaču spečt za čez vikend hehe no pol se jih pa le usmili in jim speci kaj dobrega... pa bravo za 7-ko.... ufff...to so moje pobožne želje zadnje 3 leta....še tega dojenčka lepo in zdravo na svet spravmo pol gre pa tud naša mami v boje za najprej 8-ko....pol pa 7-ko.... upam, da mi rata do takrat ko bom šla nazaj v službo po porodniški mislim...hehehhehehehe samo da boš šla iz P,boš imela 10 kil manj .....po porodu bomo pa vozičkale in skupinsko hujšale ....še moje želje:spredaj 4 ojej...4.....si sploh ne predstavljam..... bi k duh okrog hodila....že če mam pol 68 se kr tresem...sploh ni moj organizem narjen za tolk kg...tam 69,70 je idealka zame....čist normalno oziroma zlo super pa zgledam tja do 78 kg.... kljub temu da sm velika 169 cm...sam mam zgleda res tolk močne kosti.... najmanj v lajfu sm jih mela k sva se z mojim spoznala 66, sam sm bla čist rahitična...se res nism dobr počutla...k en dahavc...pa ne za pogledat ampak po počutju
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 9:48:13
|
|
|
|
Pikica_82
|
Mmmm petrušk, lušte delaš Lepa je, pa dobra tudi, jaz obožujem ananas! Kak nardiš to filo, če ni skrivnost? Delam pa jaz tud ta vikend torto, ma mama RD, bo pa mela tiramisu filo. Če mi rata seveda, še nikol nisem tiramisuja delala. Men je sestra pri zobozdravnici tud težila. Po sladkarijah takoj zobke umit, po flaški mleka zvečer isto, samo vodo al pa nesladkan čaj pit... Flaško počasi ukinit, za dudo je bla pa cela hepi ko sem rekla, da je več nima. Potem ji je pa mogo kazat, kak si on zobke umiva Pri nas mamo celo uvajanje k zobozdravniku, tak da ti najprej ta sestra teži ene pol ure. Je šla malemu ful na živce, men pa tud...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 9:50:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....vav tortica zgleda prav lepa-ziher je tudi dobra ......uživajte v Bohinju ....pridna si da se sprehajaš ....upam,da se ti dan tudi konča tko lepo,kot se je začel ja dobra pa mism da je res, sta 2 fili...ena z ananasom in gustin kremo, druga pa z mandarincami in sladko smetano....tko da komi čakam da pridemo v bohinj in jo probam hvala tud jst upam, da bodo taki dnevi pogostejši res zgleda slastna...tele domače zadevce so zmer okusne mene tud hecajo, da so čist zadost hujšal z mano ta mesec in nej se jih že usmilim in kej spečem...k piškotke ok mejhne kupim..k d sva sama z mojim ...pol jih pa lahk Jan kr sam poje...tko d morm neki u ta velkem pekaču spečt za čez vikend hehe no pol se jih pa le usmili in jim speci kaj dobrega... pa bravo za 7-ko.... ufff...to so moje pobožne želje zadnje 3 leta....še tega dojenčka lepo in zdravo na svet spravmo pol gre pa tud naša mami v boje za najprej 8-ko....pol pa 7-ko.... upam, da mi rata do takrat ko bom šla nazaj v službo po porodniški mislim...hehehhehehehe samo da boš šla iz P,boš imela 10 kil manj .....po porodu bomo pa vozičkale in skupinsko hujšale ....še moje želje:spredaj 4 ojej...4.....si sploh ne predstavljam..... bi k duh okrog hodila....že če mam pol 68 se kr tresem...sploh ni moj organizem narjen za tolk kg...tam 69,70 je idealka zame....čist normalno oziroma zlo super pa zgledam tja do 78 kg.... kljub temu da sm velika 169 cm...sam mam zgleda res tolk močne kosti.... najmanj v lajfu sm jih mela k sva se z mojim spoznala 66, sam sm bla čist rahitična...se res nism dobr počutla...k en dahavc...pa ne za pogledat ampak po počutju no, sej pol si pa skor moje višine...jz sm mela pred dobrimi 3 leti...tam nekje 63...to je blo najnižje...sam sm ene 2 leti počasi hujšala...k sm začela pri 90.....sam pri 68...mi je moj reku...to mi je gut...pri 63...so me pa vsi spraševali, če sm kej zbolela
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 9:51:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....vav tortica zgleda prav lepa-ziher je tudi dobra ......uživajte v Bohinju ....pridna si da se sprehajaš ....upam,da se ti dan tudi konča tko lepo,kot se je začel ja dobra pa mism da je res, sta 2 fili...ena z ananasom in gustin kremo, druga pa z mandarincami in sladko smetano....tko da komi čakam da pridemo v bohinj in jo probam hvala tud jst upam, da bodo taki dnevi pogostejši res zgleda slastna...tele domače zadevce so zmer okusne mene tud hecajo, da so čist zadost hujšal z mano ta mesec in nej se jih že usmilim in kej spečem...k piškotke ok mejhne kupim..k d sva sama z mojim ...pol jih pa lahk Jan kr sam poje...tko d morm neki u ta velkem pekaču spečt za čez vikend hehe no pol se jih pa le usmili in jim speci kaj dobrega... pa bravo za 7-ko.... ufff...to so moje pobožne želje zadnje 3 leta....še tega dojenčka lepo in zdravo na svet spravmo pol gre pa tud naša mami v boje za najprej 8-ko....pol pa 7-ko.... upam, da mi rata do takrat ko bom šla nazaj v službo po porodniški mislim...hehehhehehehe samo da boš šla iz P,boš imela 10 kil manj .....po porodu bomo pa vozičkale in skupinsko hujšale ....še moje želje:spredaj 4 ojej...4.....si sploh ne predstavljam..... bi k duh okrog hodila....že če mam pol 68 se kr tresem...sploh ni moj organizem narjen za tolk kg...tam 69,70 je idealka zame....čist normalno oziroma zlo super pa zgledam tja do 78 kg.... kljub temu da sm velika 169 cm...sam mam zgleda res tolk močne kosti.... najmanj v lajfu sm jih mela k sva se z mojim spoznala 66, sam sm bla čist rahitična...se res nism dobr počutla...k en dahavc...pa ne za pogledat ampak po počutju jaz sem bolj majhna-meter in čevapčič ....moja idealna je 47
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 9:53:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Mmmm petrušk, lušte delaš Lepa je, pa dobra tudi, jaz obožujem ananas! Kak nardiš to filo, če ni skrivnost? Delam pa jaz tud ta vikend torto, ma mama RD, bo pa mela tiramisu filo. Če mi rata seveda, še nikol nisem tiramisuja delala. Men je sestra pri zobozdravnici tud težila. Po sladkarijah takoj zobke umit, po flaški mleka zvečer isto, samo vodo al pa nesladkan čaj pit... Flaško počasi ukinit, za dudo je bla pa cela hepi ko sem rekla, da je več nima. Potem ji je pa mogo kazat, kak si on zobke umiva Pri nas mamo celo uvajanje k zobozdravniku, tak da ti najprej ta sestra teži ene pol ure. Je šla malemu ful na živce, men pa tud... ja, znajo bit prov naješne...me zanima al to samo odpredavajo al se tud pri svojim tko držijo naš zadnje čase še neki pri umivanju zobk usta kr skupi tišči...no, pol se pa pejt vse to po navodilih
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 9:53:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Mmmm petrušk, lušte delaš Lepa je, pa dobra tudi, jaz obožujem ananas! Kak nardiš to filo, če ni skrivnost? Delam pa jaz tud ta vikend torto, ma mama RD, bo pa mela tiramisu filo. Če mi rata seveda, še nikol nisem tiramisuja delala. Men je sestra pri zobozdravnici tud težila. Po sladkarijah takoj zobke umit, po flaški mleka zvečer isto, samo vodo al pa nesladkan čaj pit... Flaško počasi ukinit, za dudo je bla pa cela hepi ko sem rekla, da je več nima. Potem ji je pa mogo kazat, kak si on zobke umiva Pri nas mamo celo uvajanje k zobozdravniku, tak da ti najprej ta sestra teži ene pol ure. Je šla malemu ful na živce, men pa tud... mi smo bili glih ene 5 minut notr-je samo pogledala in jih preštela in to je to .....se mi zdi,da kar morajo težiti s temi šolskimi stvarmi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:12:50
|
|
|
|
baki
|
jutro...super za novi del.turbo čveke ste. .nik je šel danes v vrtec.sej vročine ni mel,sploh ne,sam iz nosa mu teče,pa malo kašlja.saj zdaj bo vikend pa upam da spravimo ta prehlad v red.mi že gre poštenona živce ko mu kr naprej teče iz nosa .kosilo-pojma nimam.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:19:06
|
|
|
|
sjmm
|
baki...en koš... da noski nehajo puščat jz sm dons kr bolš, glavobol je šeu, mali pa tud sam sem in ja mau pokašlja...tak d zgleda da ne bo hujšega zdej sm mu dala eno gajbico žogic....smo jih imeli neki časa zdej spravlene...k jih je sam razmataval...dons so imenitne kosilo.....ribji fileji v koruzni mokci, dušen riž z naribanim korenčkom, brokoli na sopari polit z malo kisle smetane, pa juhca od včeraj z nudelčki za tiste ki jo bodo želeli ju3 gremo pa familijarno k frizerju...je moja sestrična kr celo dopoldne za nas rezervirala...le zakaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:19:53
|
|
|
|
sjmm
|
tamika...kako ste kaj??? kaj pa počneš??? upam, da niste bolni...al tok športaš????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:34:18
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas pa sneži
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:35:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas pa sneži pri nas vsake par minut pade dol ena snežinka ....joj zamedlo nas bo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:48:04
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas pa sneži pri nas vsake par minut pade dol ena snežinka ....joj zamedlo nas bo pri nasa še nič ne pada,pri tamiki pa verjetno še sonce sije
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:54:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Mmmm petrušk, lušte delaš Lepa je, pa dobra tudi, jaz obožujem ananas! Kak nardiš to filo, če ni skrivnost? Delam pa jaz tud ta vikend torto, ma mama RD, bo pa mela tiramisu filo. Če mi rata seveda, še nikol nisem tiramisuja delala. Men je sestra pri zobozdravnici tud težila. Po sladkarijah takoj zobke umit, po flaški mleka zvečer isto, samo vodo al pa nesladkan čaj pit... Flaško počasi ukinit, za dudo je bla pa cela hepi ko sem rekla, da je več nima. Potem ji je pa mogo kazat, kak si on zobke umiva Pri nas mamo celo uvajanje k zobozdravniku, tak da ti najprej ta sestra teži ene pol ure. Je šla malemu ful na živce, men pa tud... ajej...ful res težijo s temi sladkarijami!!! sj so otroc....valjda bojo kako čokolado pa bonbon pojedl...pa samo vodo...me zanima ja...ker otrok jo pije...moja že ne...pa je dolgo pila nesladkan čaj, pol see je pa enkrat uprla in ga pač ful manj spije če ji ga mal ne sladkam....no ja pa mal smo se razvadl k je bla bolana in valjda narediš vse da bi ti otrok vsaj malo spil...ma glej...bo že...tud mi smo gor zrasl FILA: 2 konzervi ananas kompota 1/2 l ananasovega soka, od kompota 170 g sladkorja v prahu 70 g gustina v šalčki zmešaš sladkor v prahu, gustin in 8 žlic soka ostali sok zavreš, ko zavre, notri vliješ zgornjo zmes (kot bi kuhala puding...) daš na manj....in kuhaš dokler se ne zgosti - postane skoraj prozorno - take rumene barve in zelo lepo se meša, nato daš hladit, ko se nekoliko ohladi noter zmešaš na koščke narezan ananas, namažeš na torto in to je to.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 10:54:18
|
|
|
|
Pikica_82
|
MB je v oblakih, sneži k sreči še ne. Upam, da do jutri ne bo, morm še avto k mehaniku zvečer peljat, da mi gre jutri na tehničnega. Pa z Aleksom mam problem, da noče met škornjev obutih Dejansko nič drugega, razen teniskov in copatkov. To bo še veselo...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:00:45
|
|
|
|
Pikica_82
|
Mmmm, Petrušk hvala! Bo fila za naslednjo torto to, moj ati ne mara sladke smetane recimo, jaz pa skor vse torte delam s filo, ki jo vsebuje Midva grisovo juhico jeva, potem bo šel malo pančkat, ma že čist majhne očke. Mama pa malo za knjige, čeprav se mi taaaak ne da... Potem pa drugi del kosila, bo kr makaron flajš.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:17:52
|
|
|
|
Urša08
|
Uvau smo spet na novem delu turbo čveke ni kej čebela zlata si k tkole nov del odpreš Sjmm kako sta z Majem? Petrušk kake lušte delaš tortica po mojem okusu - sadna s smetano čebela si bla že pridna dons Pikica naj kašelj pri Aleksu hitro mine Baki sem vesela da je Nik ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:20:33
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva mau posodo poštimala, pa tele žogice nazaj u gajbico zmetala...zdej sva nardila eno dolgo kačo iz avtkov in jih fura ke okol pri nas čist zares pada sneg...upam d ju3 vseen pridemo do frizerja v glavnem...zdej bova juhco pojedla...pol pa kr u mižule
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:21:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uvau smo spet na novem delu turbo čveke ni kej čebela zlata si k tkole nov del odpreš Sjmm kako sta z Majem? mi2 sva kr bolš kako pa kaj pri vas stanje???? kako počutje?? kako kej mala pikica?? pridno papca in spi??? Petrušk kake lušte delaš tortica po mojem okusu - sadna s smetano čebela si bla že pridna dons Pikica naj kašelj pri Aleksu hitro mine Baki sem vesela da je Nik ok
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:21:49
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa danes za zajtrk dobila poleg kavice še rogljiček me možek crklja. Sem že zadnjič pozabila povedat kaj je Nejc rekel v ponedeljek ko smo ga spotoma pobrali iz vrtca. V glavnem vidi Evo v avtu in mi pravi: " Mami a sedaj je pa Neža v trebuščku?" Nejc zaenkrat zelo porajta Evo, jo gleda, ji navija igračke z glasbo, Žiga pa ko jo vidi dela samo u, u in se smeje . Sedaj čakam patronažno da jo pride stehtat da vidim koliko se je zredila. Je pa tak drobižek da sem vesela da imam veliko št.56, ker bi bla v 62 čist zgubljena. No toliko zaenkrat, se še oglasim z novimi merami Birdy a si še doma? Kolumbo kako sta z Juretom?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:22:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem pa danes za zajtrk dobila poleg kavice še rogljiček me možek crklja. Sem že zadnjič pozabila povedat kaj je Nejc rekel v ponedeljek ko smo ga spotoma pobrali iz vrtca. V glavnem vidi Evo v avtu in mi pravi: " Mami a sedaj je pa Neža v trebuščku?" Nejc zaenkrat zelo porajta Evo, jo gleda, ji navija igračke z glasbo, Žiga pa ko jo vidi dela samo u, u in se smeje . Sedaj čakam patronažno da jo pride stehtat da vidim koliko se je zredila. Je pa tak drobižek da sem vesela da imam veliko št.56, ker bi bla v 62 čist zgubljena. No toliko zaenkrat, se še oglasim z novimi merami Birdy a si še doma? Kolumbo kako sta z Juretom?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:23:19
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ja Eva zaenkrat samo spančka in je. Je pridkana. Tudi ponoči ni panike. Edin tole krčenje maternice boli k . Baje po vsakem porodu bolj boli. A je tebe tudi tako bolelo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:24:18
|
|
|
|
sjmm
|
urša...naš je bil tud mičken...3050g, pa 50....so mu ble 56 tud fajn....sam ne za dolg..sej veš kok hitr rastejo aja, pa slikce še čakamo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:25:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ja Eva zaenkrat samo spančka in je. Je pridkana. Tudi ponoči ni panike. Edin tole krčenje maternice boli k . Baje po vsakem porodu bolj boli. A je tebe tudi tako bolelo? je bilo kr fajn občutit, ja...sam, sej hitr mine
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.11.2010 11:27:10
|
|
|
|
Pikica_82
|
Aleks je mel 2600 in 47, to je mičkeno Ampak je bil taki cotek, sva glih prej slike gledala (ful rad albume lista). Kr lušte dobiš...
|
|
|
Tiste, ki ste prvič rodile po rokuTiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?Tudi po roku. (
69%)
Pred rokom. (
31%)
Število vseh glasov: 95Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!