sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (2.2.2011 21:22:59)
|
čer! evo pri nas popoln mir, Jan še čaka d ga mau zmasiram, ga je bordanje brez dobre kondicije + dona 2 uri košarke čist pofental[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mihec se je ful slovo dons piflau...tak d je omagal skor prej k majki...pa tud on se ni upiral...sam dost velko dozo mlekca je mogu dobit...sva zdej kr na 7 mercah , pa še čokolino not...upam, da bo lepo sit in bo lahk mirno spal...me je prelupčkal k sva šla v posteljo d se mi je kr samo smejalo..cukr mali...pol je pa za 15 minut omagal...sladka zmaga, baby no,pa d razpošlem mau [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]za Hanči, pa za Tristana, pa za ta velko Evo in za malo Evico...pa še za vse, ki jih potrebujete zdej grem pa kak deu moje limonade pogledat, zravn pa grisine z Nutelo pogrickat, ker zdele je dan ali dva k bi ubijala za kej čokoladnega...pa sploh nism drgač frik okol tega...hja, tetka na pohodu...kva čmo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|