sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (3.12.2010 14:02:35)
|
JOJ, tale Rr pa živčke žre!!!! no, mi smo nabavli nekja malega.....nogavičke, gatke, nalivnike so želeli neki nove in fensi, pa Saška je dobila Nici denarnico in likalnik za lase, fanta še psp igrico, Maj pa barvice in seveda čokoladice za vse, zdej morm sam še pripravit malenkost za našega Matica in za mulčke Petrove sestre...pa bo dons kuhamo kr špagetke,pa peso, pa mafinčke še imamo, naš mali je čist nor nanje aja, že dolg nism nič zatežila s prehrano, tak k d mi lahk mau napišete, kok kej pohamsajo vaši junaki in princeske[sm=jezicek.gif] ajvi in petrušk...za vaju dons posebna pošiljka----[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif] moj je bil neki slabe volje k sva šopingirala, mogoče se mu je sam mudilo v JUB po barve za vikend malarski podvig....no, zdej je šel...upam, da pride nazaj bolš volje jz grem pa hitr eno omakco za makarončke skuhat, pa eno vrečkico špagetov, pa mau sirčka naribat...pa bo kosilček
|
|
|
|