tanaja* -> NAŠI SONČKI (5.8.2005 8:34:32)
|
Dobro jutro! Kot nekatere veste, sem pisala, da ima Tia visoko vročino. V sredo zvečer sem šla na urgenco po svečke, ker je imela 39,1 stopinj. Ponoč je spala bolj tako-tako. Včeraj ji je vročina nihala med 39,9 in 38,5. Ohlajala sem jo v banjici na 35 stopinj in kasneje še na manj (po priporočilu dr.). Dala sem ji tudi 3x po polovico svečke. Včeraj sva bile tudi pri pediatru. je pregledat kri. CRP je imela 8, a je rekel, da bo počakal do ponedeljka, da vidi če se bo kaj razvilo ali pa je reakcija na cepljenje. Če ne bo nič, jo bo poslal na alergenske teste:(. Čudno je to, da po prvem cepljenju ni imela popolnoma nič problemov. Zdaj je bila cepljena z istim cepivom. Hmmm:zmeden2:... res čudno... Danes ob 7h sem ji zmerila TT in je imela 37,8:bravo::bravo::bravo:, spala pa je celo noč:bravo::bravo::bravo:. Upam, da bo zdaj vse OK. Sem pa ful vesela, da se vse to ni dogajalo prejšnji teden, ko je bila zunaj peklenska vročina:). Spacey, slikice papijev definitivno dobiš na mail. So pa taki cukri, da je joj:bravo::bravo::bravo:. 5 je belih, 1 črno-bel in 1 tigrasto-bel. No, toliko zaenkrat od mene.... se še kaj tipkamo... pappa
|
|
|
|