|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
7.4.2011 13:06:34   
monci2
dotika : gre za 5 obiskov akupunkture pred porodom ( začneš nekje v 32. tednu) in enga neposredno pred tem ( seveda, če te kaj ne preseneti ) - po forumih so zelooo pozitivne kritike.. Tudi govorila sem s punco, k je hodla na njo in pravi, da je bil porod super - odprla se je zelo hitro, niso je rezali itd... V Postojni ( bolnišnici) jo delajo - tud drugje po Slo, ampak vsakemu lih ne zaupam, se pa že dogovarjam za sestanek z njimi, saj bi rada govorili o tem in o porodu v vodi...

Zeloo dobra ideja za bušč.. jaz ga slikam sevda- mora bit spominček in res sm firbčna kakšne buščije imate ve, ker moj še res ni velik, glede na to, da je malička že težka in velika za 23-24 tednov... Prilepim slikico večerko ali jutr..

daška : na Ptuju je on user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.4.2011 13:09:54   
daška91
monci2- aha sej se mi je kar zdelo user posted image drugače ima pa kar poceni 50 € jaz bom dala 80€ sam nič zato user posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.4.2011 13:10:30   
daška91
monci2- aha sej se mi je kar zdelo user posted image drugače ima pa kar poceni 50 € jaz bom dala 80€ sam nič zato user posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.4.2011 13:28:23   
lili983
Evo pa sem tudi jaz naročena na 3D 15.4.user posted image  Vidim,da nekatere že urejate sobiceuser posted image Jaz še moram z tem malo počakat, ker nas čaka še selitev, tako,da zdaj začnem kupovat najprej manjše stvari tavečje so pa že
nagledaneuser posted image je pa se kar težko upret temu nakopuvanjuuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.4.2011 13:31:18   
daška91
Jooj tudi mi preurejamo stanovanje. Res se vleče ta sušenje podnja in hvala bogu se je po 1 mescu in pol posušil , da bojo lahko parket položili user posted image . Otroške sobice še nekaj časa ne bomo urejali , mogoče junija ko bo malo bol toplo da se bo hitreje sušilo vse skupaj. user posted image user posted image

Aja punce a ima katera kakšne predloge za izlete po sloveniji ker nama je zmanjkalo idej user posted image . Ker za vikend napodedujejo res lep sonček in ga je treba fajn izkoristit user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 7.4.2011 13:33:18 >

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.4.2011 13:55:09   
smajas
imam eno vprasanje -v katerem tednu se narocate na morfologijo, in kdaj na 3D? Se opravicujem, sem prepricana da ste o tem ze pisale, pa na hitrico nisem nasla...!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.4.2011 13:59:29   
daška91
Jz sm se na morfologijo naročila v 19,tednu ( sam ti jo dela tm od 20.-22.tedna saj tk je men rekla ) na 3D pa od 25.tedna naprej po mojih vabilih na ta UZ.user posted image

Samo meni je delala morf. v 23.tednu že skoraj ..

< Sporočilo je popravil daška91 -- 7.4.2011 14:01:36 >

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.4.2011 14:01:32   
lili983
smajas- jaz sem imela morfologijo ta teden v torek-sem bla konec 20 tedna, delal mi jo je moj ginekolog tako,da se nisem rabla nič naročevat ( kako je drugače ne vem, sem misla,da to nardi izbrani ginekolog ). Za 3D sem pa danes klicala in sem naročena drug teden v petek-bom pa takrat v 22 tednuuser posted image

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.4.2011 14:02:53   
daška91
lili983 - a pri vas pa že tako zgodaj delajo 3D ? V kranski pordonišnci pa prov piše na vratih oz.je plakat od kdaj do kdaj je priporočliv 3D

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.4.2011 14:09:05   
smajas
lili983-hvala!

jazsem v tujini kjer sploh ni nobenega sistema, se narocim in pridem in placam, naceloma grem enkrat na mesec na pregled in je vsakic popolnoma isti, vedno UZ.  sem se odlocila, da bom za vsak slucaj spremljala nosecnost tudi v Slo (tu mislim tudi roditi, pa je lazje zaradi potrdil itd.) zal pa imam v ljubljani ginekologinjo, ki je nosecnost ne zanima prevec, tako da se moram kar sama vedno narocat in jo opozorit kaj naj bi pregledaliuser posted image

Sem enkrat nekje brala kdaj se delajo pregledi, pa nekako ne najdem vec tega...

Pozdravcki!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.4.2011 14:12:04   
smajas
daska 91-se morda spomnis od kdaj do kdaj je morfologija, pa 3D?

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.4.2011 14:13:59   
daška91
mislim da od 20-23 tedna nisem pa sigurna ker se nisem tolk obveščena ker je to moja 1.nosečnost . 3D so meni proporočilo od 25. pa tam do nekje 35.tedna .

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.4.2011 14:19:41   
smajas
Hvala, mi ful pomaga, potem lahko klicem in tezim user posted image  ker kao vem!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.4.2011 14:21:20   
daška91
Hehe user posted image v kerem tednu pa si ti drugače ?

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.4.2011 14:23:30   
smajas
v 19-tem, sicer je pa dete kar malce vecje. Bom pa v Ljubljani za prvomajske, pa sem mislila potem se za morfologijo se zmenit...rok imam 27.8.

Kaj pa ti?

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.4.2011 14:25:55   
daška91
Meni je pa 4,4.na pregledu spremenila tedne nosečnosti in sem sedaj že 25.tednov. Morfolofijo sem dala že skozi takrat sem bila v 23.tednu :) bomo videl kaj mi bojo na 3D povedal ki imam v sredo 13,4. user posted image če se mi kaj spremeni rok ali nič.

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.4.2011 14:27:00   
TLF
daška91 : sem pogledala v tvoj album slikice - tvoj buši pa je že kar velik a? jaz grem v 21. teden pa je res še zelo majhen, pa druga nosečnost! Jah vsaka tudi drugače nosi ne dojenčka. Po mojem mi bo kar naenkrat skočil venuser posted image

smajas:  meni je G rekla da se morfologija dela med 20. in 25. tednom, jaz jo imam v 23. tednu, mi je pa kar sama G takrat naročila, avtomatsko. 3D pa sem imela v 1. nosečnosti v 27. tednu, tokrat pa ne grem.

monci2: glede akupunkture nič ne vem, sem pa slišala da nekatere se je poslužujejo ja. se bom še jaz malo pozanimala. Sem pa sama rodila v Postojni marca 2009. Jaz nimam pripomb, sicer rodila z EA tako da močnih bolečin res nisem čutila, osebje tudi v redu (so pa tudi izjeme-kakšna zoprna sestra se povsod najde). Sem pa imela srečo da je dežural Merlo, ki je res strokovnjak in taka faca, čez cel porod smo se bolj smejali in klepetali, res fino. Tokrat pa ne vem če grem v Postojno, me malo oddaljenost moti, mi je veliko bliže Šempetrtska porodnišnica.

dotika: zdej si me spomnila na slikanje trebuščka! v 1. nosečnosti sem ga vsak teden slikala, nekje od 20. tedna naprej. no zdaj bom tudi začela...mogoče ga tudi dam goruser posted image

Zunaj je pa tako vremce da je joj! Komaj čakam da končam v službi in gremo vsi 3 s kolesom na sladoleduser posted image

Aja, pa res je ogromno nosečk in dojenčkov okoli! Tako voščim dobrodošlico na svet mali Gaji in dečku Nejuuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.4.2011 14:29:00   
daška91
TLF- ooo hvala user posted image ma tudi doma mi pravijo da je moj bušček že kar ogromen user posted image

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.4.2011 14:34:08   
TLF
Pa saj je lepo da je velik a? sicer je bolj komot če je manjši (jaz nosim še vse obleke, tudi hlače od prej), a komaj čakam da bo večji, da ga bom fajn razkazovalauser posted image
Pa kakšno tako majčko si morem nabavit (od prej imam Pridem marca, ki pa zdaj seveda ni uporabnauser posted image )...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.4.2011 14:36:18   
lili983
daška91-mene so tako naročli. Prilepla bom odgovor dr.Pušenjaka na vprašanje kdaj na 3D ultrazvok?

Spoštovani,

ne vem, kao naj vam odgovorim. Idealnega in za vse primernega termina ni. Vedno se lahko zgodi, da plod nikakor ne obrne obraza proti sprednji steni trebuha ali vsaj na pol v stran ter ne gleda ves čas proti križu, vednar je za zaželeni položaj največja možnost med 23. in 26. tednom in kasneje vse manj in manj. Pred 22. tednom ima plod še manj otroku podoben obraz. Zato sam najraje in najbolj uspešno opravim 3D UZ v obdobju med 23. in 26. tednom. Takrat je načeloma tudi relativno največ plodovnice.

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.4.2011 14:37:54   
daška91
Ma jaz pa ni šans da spravim kakšne moje bivše kavbojke gor user posted image , vse moram imeti kakšno št.večjo oz.celo nosečniške hlače imam že user posted image . Drugače je pa lepo če je trebušček malo večji, vsaj pokažeš lahko kaj user posted image

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.4.2011 14:40:31   
daška91
lili983- Pa saj je možno da imajo drugje tako, drugje pa drugače user posted image . Zanimivo je to kar si objavila tudi jaz tega nisem vedela.Zelo fino !!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.4.2011 14:43:21   
lili983
Sem šla pogledat takoj,ker me je firbec matrakl kako je zdaj s tem 3duser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.4.2011 14:46:39   
smajas
Daska21- ma super trebuscek!!! moj je tudi se bolj majhen, ceprav starih oblek pa ne spravim gor, pa bolj zaradi zadnjice in stegen, kot pa zaradi trebusckauser posted image . Bom pa tudi jaz morala slikat, sem pa ugotovila, da nimam se nobene slike v nosecnosti, a je to za verjet?!

TLF, lili986-hvala za vse info, moram malo prestudirat datume, potem se bom pa kar narocila za 3D najverjetneje pri Pusenjaku, sem bila na nuhalni z njim zadovoljna.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
7.4.2011 15:21:09   
maktub
zdravo punce

tako da se javim se jaz...danes sem imela morfologijo in hvala bogu je vse ok z otročkom.. pridno raste, pridno brca, pregledala mi je res čisto čisto vse.. srček in glavo čisto podrobno...spol mi je tudi pogledala ampak je bila glih popkovina tam ampak je vseeno rekla da je 80% da je user posted image ... videla je 3 črtice ,pravi da imajo to pupe...
nas očka pa se vedno ne more verjet..tolko je vesel oz.tolko sva vesela da sploh ne moreva dojet se posebno pa on..je relku da dokler ni 1001% nebo vzel za čisto res...smesen nas tata..to je že 3. ki so nam rekli da je pupa:) on pa se kr...jaa pravi da se boji da sebo zdaj pupe tko veselil in da mu čez kak mesec rečejo da bo fantek:)

no drugače pa morem rečt da tudi otrok ni več nizko ampak kr visoko in da je za zdaj  z glavo navzdol....no upamda res vse stvari grejo na bojse in da gre ta nosečnost  lepo naprej brez zapletov in da je z  naso pupo vse v redu da je ziva in zdrava....

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.