timnala
|
Ojla punce! Jst sm na šihtu, vendar samo od 9h-12h, tak da bo hitro minilo. Je pa škoda, da so tako lepi dnevi mimo, sicer je res še zima, a vseeno..jst je mam letos vrh glave popka_3 glede AC, nekaj sem brala na to temo, ker sem se psihično pripravljala nanjo zaradi tokse, vendar zdaj imam že dvakrat igM pozitiven in igG negativen, kar je Pušenjak rekel, da močno sumi na lažen izvid, zdej pa samo razmišljam a naj grem še samoplačniško ali ne? Rada bi vedela na čem sem, se pravi ali lahko mirno zadiham ali pa se začnem zdravit No, v glavnem AC delajo kasneje zato, da se ovoji zlepijo in plodovnica ne uhaja, ker večinoma so to ugotovili, da so bili vzroki za splav po AC..problem pa je, da so pri nekaterih ovoji zlepljeni že v 15. mesecu, pri nekaterih pa pri 18 - za tokso ponavadi delajo okoli 18. meseca, da je bolj ziher. Je pa rekel Pušenjak, da pri njih zlepljenost ovojev preverjajo, ne vem pa če povsod.. Katjuška986, za dežurne ginekološke ambulante ne vem, vendar v porodnišnicah so vedno ginekologi, tako da bi se jst šla tja pokazat ob taki situaciji.. Upam, da bo vse ok!!! Jutri pa mamo mi nuhalno!!! Se že veselim in obenem upam, da je vse OK! Potem pa popoldan poveva domačim in bližnjim prijateljem..vam pa tudi javim kako in kaj Ponavadi nimam problemov z vnetji, če že je ponavadi samo od sebe minilo po 2 dneh ali pa sem enkrat namazala canesten in je blo ok. Zdej se mi pa vleče ze 4 mesece..je pa ni pa srbi pa ne..blah! In sem dobila svečke, vendar sem rekla, da bom počakala, da bo prvo trimesečje mimo..za ziher, čeprav povsod pišejo, da so varne za uporabo, tak da se zdaj samo mažem s canesten kremo, ki pa ne pomaga najbolj Upam, da to čimprej odpravim, ker mi gre že na živce! Lepo nedeljo vam želim