|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
21.1.2011 9:27:23   
kat007
pozdravljene.. se pofockam se jaz, sem imela v sredo prvi pregled pa sem hotla pocakat preden se hvalit zacnem :D .. no videt vse ok, tako da NS 10.2, drugi pregled 2.3, sicer stara 31 z Notranjske, doma mam pa eno avgustovko 08, torej 2 nos., 1 bejbi ... Aja, rok je 23.8. Se je se gin smejala, da pr nas rata sam novembra.. sem rekla, da ne, da smo hotl sam pr piknikih prsparat :D. Vceri se moz neki smeji in prav, da je tuhtal, ce bi Zivo sabo vzela na nuhalno? Ce bi ji bilo zanimivo?  Moram priznat, da sploh nism pomislila na to varianto. A je katera to sprobala? Ste tavelikim že kej povedali, da dobijo druzbo? Jst zaenkrat ne poudarjam neki, ker se mi zdi, da si se ne zna predstavljat, da bo pol lazje, ko bo trebuh vecji... uzivajte

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.1.2011 11:44:44   
Markymark

En lep pozdrav vsem srečkam nosečkam! Ste pa že veliko napisale, odkar sem bla zadnjič gor, super, ker vas rada berem!
Dotika čestitam za seznam, zelo dobra ideja! Jaz imam naslednji pregled pri ginekologu 16.02.2011.
Tudi mene muči slaba prebava, zaspanost, utrujenost in povečan beli tok. Začela sem pa spet kihat, smrkat....upam, da se tokrat zližem brez antibiotikov. Samo da moj mali ni bolan J. Zanima me ali gre katera na dvojni kromosomski test? Jaz sem se odločila in grem dat kri 24.01.2011, na NS pa bodo predebatiralu rezultate skupaj s testi NS.

Goldy, TLF in Lily86 , tasa83, rosajelka, taktica Kat07 in vse, ki sem jih pozabila omeniti čestitke za dobre novice na pregledih!
Tejci01 tut jaz imam podobne probleme, me že vse tišči in komaj čakam, da povem v službi, da potem brez čudnih pogledov lahko nosim nosečniška oblačila! Sicer se nisem zredila veliko – 1kg, ampak pozna se mi pa že – tko kot se mi je v prvi nosečnosti v 4 mesecu!
Majci22 jaz sem imela v prvi nosečnosti enako knjigo, zdaj pa sem dobila za darilo Moj album, ki je tudi podobna in je še bolj cartkana (http://www.emka.si/moj-prvi-album-rumen/PR/68930,454). Glede tvoje Line, pa se ne obremenjuj preveč, saj je hudo, ko te otrok ne potrebuje več 24 ur na dan, vendar je to dobro zanjo, ker se v vrtcu dobro počuti s svojimi vrstniki, pa tebi bo lažje, če si boš vzela še kakšno urico čisto zase J

Pat13 in taša83čestitke za NS ter dobrodošle vse  nove članice...vidim, da se nas kar počasi nabira J

Lepo se imejte še naprej in dolg in lep vikend vsem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.1.2011 12:39:50   
rosajelka
Ojla!!!

...še nekaj za seznamček:) NS imam 9.2.

Drugače pa sem čist vredu :)me ne pestijo kakšne nosečnške težavice.user posted image

Imam eno vprašanje v katerem mescu se že vidi spol? :)
V prvi nosečnosti  sem nosila dve pa do zadnjega niso prav videli.

Lep pozdrav in lep vikend vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Markymark)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.1.2011 14:02:18   
kat007
rosajelka - vcasih menda vidijo na NS - pri meni se ni, pa tudi na vseh ostalih UZjih je bila baba taprava in je noge skup tiscala user posted image , tako da sem po treh al štirih poskusih rekla, da ni treba vec gledat, bomo imeli pa dojencka... tokrat pa tud hocm samo zdravega dojencka... razen, ce me ne bo premamilo, da bi prasala...user posted image
ej eno prasanje, ocitno si ne znam vec nastimat: v prvi nosecnosti sem si nastimala v nosecniski koledar PDP in potem mi je vcakic ko sem pogledala tam prikazalo v katerem tednu sem in sem potem lahko prebrala, kaj dogaja.. a se zdaj to ne da vec nastimat al jst ne znam? vcakic posebej brskam, pa ze ene 3x sem mogla vpisat PDP...user posted image

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.1.2011 14:30:35   
kasper
Pozdravljena, tudi jaz razmišljam da bi hčero vzela sabo na NS, ker se mi zdi super da tudi ona vidi dojenčka!

Vidim da še nekatere komaj razmišljate o nosečniških oblekah, jaz že nosim nosečniške klače, ker so udobne in se mi res ne da tlačit več druga oblačila kjer te vse tišči! Udobno nam more bit!!user posted image

Čestitke vsem za dobre rezultate na pregledihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.1.2011 14:51:16   
abab
Pozdravljene.

Na pregled pri mojem gin. je bil vredu.
Ns pa katastrofa. Sem tud jaz bila pri Lukmanu kot ti Taša83.
In sem bila zelo razočarana. Šla sem pa k njemu ker sem že prvič bila tam in se bila zadovoljna.
Meni je tud pregled trajal 45 min. , ker se user posted image  ni želel obrnit. In mi je take dvome dal, da sem se naročila na še eno nuhalno ki jo mam v nedeljo pri Dr. Pelkičevi v Mariboru.
Dvakrat je rekel da ga nekaj skrbi ni pa obrazložil tako da sedaj naju skrbi. Ampak samo še do nedelje.
Sem pa imela zelo slabe rezultate. Trisonomy 13 1:2878

user posted image Vsem za uspešne preglede in tiste ki čakate pa bo hitro mimo.

Lp

(odgovor članu kasper)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.1.2011 18:58:05   
tejci01
Pozdravljene

spol je lahko že viden pri NS
Tako da smo mi v 1.nosečnosti takoj zvedli da bo fantek in je tako tudi bilo.

(odgovor članu abab)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.1.2011 19:01:47   
tejci01
Moj naslednji pregled je 9.2. in takrat naj bi bila v 12t, ampak mislim da mi bo moj g naredil
nuhalno v 14t, kot v prvi nosečnosti.

Ponoči pa me je enkrat kar močno zabolelo v spodnjem delu trebuha, da sem se kar ustrašila
in sem šla takoj na wc da ni mogoče kaj narobe. user posted image  Samo pol se je pa umirilo, tako da ne vem kaj je bilo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.1.2011 19:12:23   
Markymark
kat007 jaz imam isti problem, nikakor mi ne uspe...v prvi nosečnosti sem dobivala po mailu za vsak teden in ko sem se prijavla sem gor mi je takoj pokazalo v katerem tednu sem, zdaj pa ne gre več :-( ima katera kakšno idejouser posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.1.2011 19:48:28   
PuncaLunca
Živjo, spet po dolgem času! Čestitke vsem srečkam s pozitivnih pregledov in pozdravljene vse nove, pa še veeeelik user posted image vsem, ki spet upate.

Ah, kaj bi jaz dala, ko mi ne bi bilo slabo, ko bi vsaj kakšna hrana fajn dišala, vse popoldneve prespim in še nič kaj ne kaže, da bi moj mali šef tam doli rekel, da bo drugače. Poskusila sea band zapestnice (z njimi vsaj ne bruham, slabo pa mi je vseeno) in ingverjev čaj - blagor vsem, ki ga imajo raje kot jaz. user posted image
Sicer pa smo imeli ta teden še bonus; take bolečine v križu, da me je zvijalo, in nekaj bolečin v sprednjem delu, zato smo pohiteli z drugim pregledom.
In je baje vse ok! user posted image
Veliki smo 3,4 cm, za točno 10 tednov, domov pa sem prišla vsa ponosna z dvema slikicama, eno 3D in eno navadno - že ves dan ga gledam!!! Aaaa, ni čisto neverjetno? user posted image

Nuhalno imamo 14. 2. pri Lukmanu.
Abab, tudi sicer hodiš k njemu? Ga za nuhalno ne bi priporočila?
Držim pesti, da vama drugi pregled razjasni dvome, in to v pozitivno smer.

Držite se, dame! Naj vam bo lepo in čim manj slabo.

(odgovor članu Markymark)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.1.2011 21:08:01   
timnala
Hej srečke user posted image !

Vsem, ki ste se poslovile user posted image in user posted image za nove boje!

Joj, ne me narobe razumet, sam men bi pa včasih pasalo, da bi mi blo mal slabo, ker mi pa vse diši in sam na hrano mislim..ojej..user posted image sicer zredila se nisem neki, mam še vse normalne hlače in kavbojke, sam jedla bi pa menda lahk od jutra do večera, se morm prav štopat.. Res pa je, da pri trebuščku pa opazim, da je to le moja druga nosečnost..v prvi se mi do 5. meseca skor vidlo ni, zdej se mi pa zdi, da se kr boči user posted image
Drugače pa vse normalno, kot prvič, sploh nimam filinga, da bi bla noseča, dokler ne bo trebušček res izskočil user posted image
Naj vam prijetno mine večer in vikend user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu PuncaLunca)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.1.2011 8:10:20   
metulj23
mi smo pa vcerej pokazali sinu slikico iz uz, pa rečem kaj je tu, pa on bljek, ...
pol mu pa razložimo da je tu mejhen dojencek pri mamici v trebuscku in da bo jokou, pa zdej skoz kaze mami pa se za busija prime pa jok oponasa.

drugace gre tudi nas tamal na  ns z nama.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.1.2011 8:38:39   
*dotika*
Punce, bravo za super opravljene preglede user posted image .

Najprej glede tega "mojega" seznamčka naših pregledov. Ni mi všeč. In ful sem občutljiva, če se nečesa lotim, potem mi pa zmanjka energije in idej, da bi stvar izpeljala kot se spodobi user posted image . Bom se danes čez dan še enkrat lotila. Verjetno bom samo iz glavnega seznama tedensko kopirala bližajoče se preglede, da bomo natančneje vedele, za katero držat pesti.

No, stanje pri nas se, kar se tiče slabosti, počasi očitno umirja, edino popoldne me kar zmanjkuje in popade me takoooo huda utrujenost user posted image . Zaprtost me tudi še muči, nekako stvar rešujem s kavico na tešče, čeprav mi ne diši. Ampak deluje user posted image . PA še nekaj sem opazila. Ob umivanju zob mi pogosto krvavijo dlesni in nos imam skoz ful "obložen". Spiham pa samo, če že, tako tekoče prozorno. Hja, tudi to sta dokaj pogosta znaka nosečnosti.
Ja, trenušček se tudi meni že kar boči. Predvsem zjutra jje to lepo opazit, ko je želodček prazen.

KAr se tiče nosečniške koledarčka tu gor na RR... meni kakor kdaj pokaže. Včasih kar en datum, včasih pa celo zadene in mi prav pokaže. Ne vem , v čem je fora. Nisem se niti ukvarjala s tem.

Punce, pridne bit, pa čimveč tipkat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu metulj23)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.1.2011 10:06:28   
tejci01
Ojla
glede tega koledarčka na rr-ju tudi meni ne deluje in sem že dvakrat vnesla datuma, ampak ne deluje.user posted image
očitno so kaj spremenili.
Pri nas na Krasu tako piha burja in je tako mrzlo. Ni prav nič prijetno ko si zunaj, ampak imamo vseeno raje burjo kot dež in meglo.user posted image
Drugače pa z nami kot ponavadi. Martin se je očitno spet malo prehladil, mu teče iz noska in dva dni ga ponoči nekaj zvija v trebuščku. Upam da se bo umirilo.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.1.2011 10:19:05   
študentka86
Ojla!

Ste lepo spale? jst sm dons hotla mal dl spat, pa ni šlo :( sm mela čudne sanje, in sm bla u bistvu skos napol zbujena :/ ampak je pa dons tako lep dan, da bo hitr noč pozabljena user posted image  razmišljam, da bi šla nekam na en izlet, pa nevem kam. mi da kkšna fajn idejo? user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.1.2011 11:03:19   
timnala
*dotika*, kaj pa ce bi imele seznamcek glede pregledov samo za en dan naprej, da napišeš katera ima pa lahk stiskamo pesti. Ostale imajo tako pa je fajn pregledno in točno vemo katera in kdaj. Samo ideja user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu študentka86)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.1.2011 17:29:22   
ribica_80
Pozdravljene...
vsakodnevno berem forum, ampak sem prelena, da bi pogosteje odgovarjala. Drugace pa glede datumov pregledov, sem videla da je pri meni tiskarska napaka, ker imam nuhalno 27.1., ne pa 27.2. (bi bilo malo pozno, glede na to da sem že zdaj v 13. tednuuser posted image ). Naslednji pregled pa imam 14.2.
Ugotavljam, da bom počasi tudi sama morala malo pogledati naokrog za nosečnikimi hlačami, samo me skrbi, da jih za tak "začetni" trebušček še nimajo. Trenutno lahko od svojih starih oblečem le pajkice in ene kavbojke, ki so bolj elastične in z zelo nizkim pasom, pri ostalih pa improviziram z elastiko.

A ve ste doma že povedale za nosečnost? Midva sva do sedaj skrivala, zdaj pa mislim, da bi bil počasi že čas za to. A ima katera predlog, za kakšen dober način, kako sporočiti? Sem razmišljala, če bi kakšnega malega levčka prinesla (glede na to, da avgust začnejo levi) in potem napeljala pogovor v to smer... Ne vem, bomo videli. Mogoče pa se še česa boljšega spomnim.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.1.2011 23:57:36   
roary
Dober večer!

Slabosti: HB jih ni bilo, upam, da tako tudi ostane...

A se že kaj mažete proti strijam??Jaz sem ful lena za to mazanje na splošno, po drugi strani pa imam precej suho kožo in že nekaj strij po prsih pred nosečnostjo... Kaj priporočate??

Katjuska986, povečan beli tok je normalen med nosečnostjo... Pa tudi rahle bolečine oz. podobno kot v času menstruacije je po besedah moje G tudi normalno, saj se mišice in maternica raztezajo.... Samo ene tega pač ne čutijo oz. so druge bolj "občutljive"; enako kot npr. ene čutijo ovulacijo, druge ne...

Nosečniška oblačila: mene tudi že praktično vse moje stare hlače tiščijo, v službo nosim samo še ene kavbojke. Madonca me čudi, da nobena od sodelavk še ni nič sumljivega opazila... Ker nisem še povedala za nosečnost; čakam nuhalno, potem pa sporočim. Za prave nosečniške hlače nikakor še nisem, prav plavam v njih, ker trebuha nekega konkretnega itak še ni.... Sem pa ravno danes med branjem foruma naletela na spletno trgovino www.da-da.si, kjer ponujajo neke vrste podaljšek za hlače (http://www.da-da.si/node/22). Mi deluje ful uporabno, tudi za čas po porodu, ko tudi verjetno še nekaj časa nisi za svoja stara oblačilauser posted image user posted image  Tako da bom kar naročila, ker cena tudi ni pretirana... Pa njihov modrček za dojenje je baje zakon...
Vsem, ki imate za sabo uspešne preglede in NS user posted image , pa vse nove dobrodošle... 

Nočko...

(odgovor članu lara2212)
Neposredna povezava do sporočila: 468
23.1.2011 10:43:06   
Rosca79
Pozdravljene nosečke!
Najprej za seznam sem se zmenila za NS 9.2. Že komaj čakam, da vprašam za spol pa upam da se bo dalo izvedeti. Pri prvi smo že na NS izvedeli da bo punca in je bila od takrat naprej L.

Glede slabosti mi je skoraj že uredu, mi je malo slabo samo še ko sem res utrujena, ponavadi zvečer. V bistvu mi je bilo res slabo samo ene 2 tedna. V prvi nosečnosti pa mi je bilo grozno 24 ur na dan do nekje začetka 16 tedna, se kar ni nehalo...

Mi smo za našega novega škrata povedal tri dni po narejenem testu. Celo nekaj dni prej kot pri L. Mi je veliko lažje kot se nenehno spraševat a je že kdo ugotovil, zakaj spet ne pijem kave, pa ne nazdravim, a se že vidi trebušček...user posted image Pa še nosečniške hlače včasih tako sedejo, da sem na komot. Šef je bil pa itak zraven ko se je risala še tadruga črticauser posted image

Strije: sem jih v prvo pridelala toliko, da mi je zdaj lahko čisto vseeno in se bom namazala res samo občasno bolj za filing škratkuuser posted image Kupovala sem weledino kar fajn drago olje, se mazala vsaj 2x na dan pa žal nekaterim vrstam kož ni prizanešenouser posted image ma ja ni se za sekiratuser posted image

Vse nove dobrodošleuser posted image
Pa kako fajn je brat o uspešno opravljenih pregledihuser posted image me spravijo v tako dobro voljouser posted image
pa pa

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.1.2011 10:52:52   
Katjuska986
Zdravo punce..
hvala za vse odgovore... Na prvem pregledu me je kar odneslo ven, namesto da bi še kako stvar vprašala. Tako niti nisem vprašala kdaj imam PDP. Pa če se je slučajno zmotila z datumom drugega pregleda ker mi ga je napisala več kot 1 mesec kasneje kot prvi pregled. Tako da... Je moj rekel, da naj si na listek napišem kaj jo morm vprašat na drugem pregledu. user posted image  Sicer pa imam tako NS prej.
Drugače mi je pa še vedno zelo slabo (bruham sicer ne), kislina me daje, jest mi ne paše (vsaj s kg ne grem gor), pa zelo sem utrujena.
Komej čakam da mine...
O nosečniških oblekah pa še nič ne razmišljam. Ker imam večino hlač z nizkim pasom pa še prevelike tako da bo ok še nekej časa. Majčke sem imela pa vedno malo širše...
Nič uživejte v lepi nedelji.

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.1.2011 10:55:38   
nuska23
ewo me po dolgem času..

pregled smo meli v torek... vse je ok..... srček bije, brcamo tud.... lepo je blo tole videt. čakamo izvide krvi.... mal straha zaradi toksplazmoze. jutri se naročim na nuhalno.....ker me je namreč takoj po predgledu položlo v posteljo... celodnevno bruhanje...visoka vročina in prehlad..

kašljam še zdaj tk kot medved...

ampak bo... vsem en velik user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.1.2011 13:06:04   
misa79
No da še jaz malo javim po dolgem času. Za NS sem se naročila za 9.2., ker bi rada, da je moj zraven, pa prej ne more. Sem mislila, da bo zjutraj, ko bo mali v vrtcu, pa sem dobila uro popoldan, tako da bo šel verjetno kar zraven, da vidi svojo sestrico/bratca. Mislim, da mu bo zanimivo.

Še za seznam: naslednji pregled imam 17.2., to je 5 tednov po prvem.......

Zdej pa mi mali škrat ne da več mira, zato več drugič....

BTW Zolika, a si ti mogoče bila prvič med Aprilkami 2008?

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.1.2011 14:12:54   
novopecena
pozdravljene punce
javlja se nova nosečka user posted image  PDP je 10.8. in upam da bo nosečnost ravno tako lepa kot je bila 1., sem namreč že mamica 2,5 letnemu fantku (Rene). trenutno gre vse lepo gladko brez slabosti in tiščanja in naj se le tako nadaljuje.
nuhalno imam 1.2. in upam da bodo takrat že kaj znali povedati kaj nosimo.

naj pozdravim mišo79 se že iz aprilskih poznava pa zolika je bla tud takrat z nama...zolika si to ti?user posted image
toliko za zdaj pa se še kaj oglasim in preverim dogajanje

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.1.2011 15:07:22   
*dotika*

user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, NS, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ns, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.2., kraj

2.8.
3.8.
 user posted image ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , 14.1., ns, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0 user posted image , 3.2., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , 11.1., 19.1., MS
 user posted image ribica_80, 30, 2user posted image , 0user posted image , 14.2., 27.1., MB

5.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 18.2., 26.1., Rogaška Slatina
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 4.1., 27.1., Logatec
user posted image  maj2009, ?, ? , 1 , ?, 24.1., kraj
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1user posted image , 22.2., 28.1., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0user posted image , ?, 24.1., Gorenjska

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3user posted image , 0user posted image , 3.1., 25.1., CE
 user posted image nikita11, ?, ? , ? , ?, 20.1., kraj

7.8
8.8.
9.8
user posted image misojka, 34, 2user posted image ,1user posted image , 13.1., 28.1., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1 user posted image , 23.12., 27.1., kraj
user posted image novopecena, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.2., kraj

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , 23.2., 27.1., Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., 2.2., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , 25.1., ns, kraj
user posted image huda83, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, 26.1., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 27.1., MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2user posted image , 0user posted image , 14.1., 27.1., kraj

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 25.1., Litija

15.8.
user posted image  misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., 9.2., LJ
user posted image  tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 27.1., Rogaška Slatina
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 2.2., 9.2., Slovenska Bistrica

16.8.
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 16.2., 3.2., Posavje

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.2., kraj
user posted image  HANYBANY, ?, ? , ? , ?, ns, Dolenjska

18.8.
19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2user posted image , 10.2., 9.2., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 9.2., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Ptuj

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0 user posted image ,
24.1., 7.2., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 26.1., 3.2., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , 5.1., ns, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., 14.2., Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 1.2., 9.2., Gorenjska
user posted image kat007, ?, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., 10.2., Notranjska

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.2., ns, kraj

25.8.
user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., 16.2., kraj
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , 4.1., 14.2., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , 17.1., 14.2., Savinjska

26.8.
27.8.
28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.1., ns, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., 15.2., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Maribor

29.8.
30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 18.1., ns, Laško

x.8.
user posted image popka_3, ?, ? , ? , pregled, ns, kraj
user posted image nuska23, 23, ? , ? , 18.1., ns, Velenje
user posted image  Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 25.1., ns, kraj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1 user posted image , 4.1., 7.2., kraj
user posted image  maktub, ?, ? , ? , ?, ns, kraj

SKUPAJ NAS JE: 46
NOSEČKE Z DVEMA : 2 (Araz, full nestrpna)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 23.1.2011 15:26:03 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu novopecena)
  • Neposredna povezava do sporočila: 474
    23.1.2011 15:08:33   
    *dotika*
    Lily86, upam da nisi jezna, ker sem uredila seznam. Se je nabralo kar nekaj novih podatkov, pa ravno pri volji sem bila user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
    Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?