Anonimen -> Samo razdražila jo je-grrrrr.... (5.8.2005 8:11:29)
|
:(( :(( :(( - no ne jok, bolj :grrr: :grrr: :grrr: V sredo popoldne sva :duda: peljala k moji mami do sobote dopoldne malo na počitnice, da se malo navadi biti brez naju, ker gre septembra v vrtec, včeraj je že šel moj k njej in seveda je vzel s seboj tudi ljubo mamico - prišla sta gor na vikend in sam razdražila - bolj tašča, da je samo jokala, pri moji mami je pa čisto pridna in tudi prvo noč je spala kot :angel:, danes ponoči pa se je zbudila in kar precej jokala. To hočem rečt da moja "tašča" misli da jo mora in zna samo ona aziti - glejte ne da bi jo zdaj šimfala - jo zelo cenim da jo ona pazi sedaj ko ni še v vrtcu, samo ni mi všeč to da nekomu drugemu - drugi babici, ki je moja mama, ne smem zaupati otroka :( Saj je nise dala na počitnice zato da bi sedaj okrog hodila, doma imam malo za pospraviti, pa služba me čaka kot vsak dan, pa želela sem da z mojim zgladiva težave in se o vsem pogovoriva, pa mi ne uspeva najbolje - še vedno se mi zdi vse enako :( Ne bom jokala! Lep dan vsem! :rozica: za vse!!!
|
|
|
|