ideje za RD zabavo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Tedi77 -> ideje za RD zabavo (25.11.2010 15:16:00)

Hči čez dva tedna praznuje rojstni dan. Nameravamo povabiti cca 20 odraslih oseb. Ker ne bi rada vedno znova pripravljala narezkov, prosim za vaše ideje, kaj ponuditi gostom. Rada bi nekaj takega, kar lahko pripravim vnaprej, raznovrstne jedi in ne preveč eksotične, ker so moji gosti precej tradicionalni.

Hvala za ideje!
T.

pelin -> RE: ideje za RD zabavo (25.11.2010 20:13:15)

Pri nas je zadnje čase hit sto in en namaz za takšne priložnosti...so nam prijatelji prinesli pred časom za darilo lončeno posodo , ki je razdeljena na šest prostorčkov in je ravno pravšnja za kaj takega....Ponavadi že dopoldne ali pa prejšnji dan naredim različne namaze kot so: jajčni z drobnjakom,  tunin, zelenjavni s šunko, čičerikin namaz, sojin, smetanov s hrenom, sirni, včasih nabavim še kajmak in spacam tatarca...Zraven ponudimo različne vrste popečenega kruha in v keramične posodice nadevam še kislice za zraven, kot so vložene šalotke, gobice, kumarice, kapre, kisla popečena  paprika, suh vložen paradižnik, drobne koruzice v kisu...Potem pa mažemo po dolgem in po čez[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Če nas je pa malo manj, pa radi privlečemo na dan raclet...

Tedi77 -> RE: ideje za RD zabavo (26.11.2010 9:44:49)

hvala pelin, tvoji predlogi pridejo zelo v poštev.

Netta -> RE: ideje za RD zabavo (14.12.2010 7:58:06)

super, da sem našla to temo...se pravkar ubadam z istim problemom...sinov prvi rojstni dan...sem razmišljala o mini pizzah za otroke in o hobotnicah iz hrenovk pa mrzel krompir zraven, pa seveda klasični obloženi kruhki...ampak mi je tale ideja o namazih še stokrat bolj všeč...tak da sem že v nizkem štartu za iskanje receptov. hvala res!

Stran: [1]