Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: KD življenje - povišanje zav. premij??? 18.4.2011 14:09:37
|
|
|
|
*goldfish*
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwaj Še moja situacija: Sklenila sem polico za 30let. 56€ na mesec. Ker sem ostala brez zaposlitve, me zanima, ali se da polica zamrznit? Ali naj jo ukinem? Pri njih sem 3 leta. :S HELP!? Pogoje police si poglej, kot pravi miljonarka. Ti pa svetujem da je ne prodajaj, ker si zdaj večji del stroškov rizika plačevala. KD ima ponavadi tako, da v prvih treh letih plačuješ na polno te stroške rizika za primer smrti in druge stroške in potem se ti komaj začne varčevanje v sklade. Če imaš "neprimerne" sklade, si jih lahko spreminjaš, ker so zdaj pri KD vsi skladi krovni in jih lahko zamenjuješ brez stroškov. Kolikor je to smiselno...ne vem. Če imaš na dolgi rok narejeno polico, potem ti toplo priporočam da imaš globalno razpšeno in tudi vse sektorje več ali manj pokrite. In vsi morate razumeti, da življenjsko zavarovanje z naložbenim tveganjem in direktno mesečno vplačevanje v vzajemni sklad, pa če gre to za isti sklad (recimo kd galileo)v obeh primerih plačujemo 50 €, profitiramo več pri direktnem vplačevanju v sklad. ker pri zavarovanju z naložbenim tveganjem plačujemo še stroške ter rizike.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?