Lorena -> kaj bi storile ve? (5.8.2005 8:04:44)
|
Lep dan vsem skupaj!:) Da na kratko opišem,kaj ma muči... - Noseča sem 5t 5d. - 1.pregled imam 30.8.,ko bom v 10.tednu. - 18.8.-26.,27. grem na morje. Zamenjala sem G,tako da pri tej še nisem bila in bo to moj 1. pregled,zato tudi ne pozna mojih težav... Aprila, na preventivnem pregledu pri prejšnji G, je bilo ugotovljeno,da imam levi jajčnik slabše prehoden, desnega pa za spoznanje manj- torej ni nobeden čisto o.k. Ni ravno 100%,ampak enkrat po pregledu sem naredila test, ki je pokazal:modri:, kasneje pa začela krvaveti... velika verjetnost je,da je šlo za IMN, in se je pač sama izločila,brez potrebnega čiščenja. Zakaj to pišem? Ker me zanima, ali bi ve zahtevale oziroma prosile,če lahko pridete na vrsto že pred morjem, ker ne bi rada, da če do česa pride,da bi morala tam letat okrog zdravnikov,ker bom takrat ravno v tistem času,ko se IMN največkrat dogaja... Mislite, da bi mi sestra ugodila? Kaj bi naredile ve? V 10.tednu je že malo prepozno za tako riskiranje, lahko pride tudi do notranjih krvavitev,če slučajno poči jajcevod... Nič od tega še ni rečeno, lahko da je vse super, ampak prosim, skušajte me razumet.
|
|
|
|