izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> izcedek (25.11.2010 11:33:44)

Živjo punce! Sem nova na tem forumu,vaša sporočila prebiram že nekaj časa... Sama imam vprašanje,zanima me namreč, če je imela katera od vas podobno izkušnjo. ZM sem imela 23.10, ponavadi jo dobim nekje na 30 dni. imam zelo močne in boleče menstruacije,skoraj vedno moram vzeti protibolečinsko tableto. no tokrat je pa drugače.. že 4 dni imam vsako jutro čisto mičken rjav izcedek, eno pikico, potem pa cel dan nič. Drugače me pa precej špika v jajčnikih, občutek je kot pred M, le da ne boli tako.. Ne vem,ali se pripravlja M,a je lahko začetek nosečnosti? Če ima katera podobne izkušnje,bi bila vesela če bi jih zaupala.. Sicer s fantom še ne načrtujeva, možnost je da se je kdaj "ponesrečilo" :) Tudi če se je, bom vesela ;) Lp

butt3rfly -> RE: izcedek (25.11.2010 12:08:49)

lahko, da gre za vgnezditveno krvavitev, kar bi pomenila nosečnost, lahka pa se seveda vse skupi pripravlja na M. točno boš pač vedla, ko ti bo le-ta zamujala in boš šla delati test, razen se se prej ne pojavi. sama sicer nikoli nisem imela podobne krvavitve, niti v mesecu, ko sem zanosla niti drugače.

carly -> RE: izcedek (26.11.2010 21:24:57)

pri meni je bilo prvič podobno, kakšen dan sploh nič, kakšen dan se je pokazal rjavkast flekec na wc papirju, pa rahle bolečine kod da se pripravlja na menstro, po nekje dveh tednih pa se mi je ulilo ravno ko sem v čakalnici čakala na pregled in je šlo za spontani splav.

Stran: [1]