|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zimska vreča
26.11.2010 21:09:17   
ninkica
divans-ja v hipermarketu mislim.

_____________________________

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zimska vreča
27.11.2010 10:44:17   
divans1
In to majo prov ovčko za v voziček? Če je tako, bom pa res šla pogledat. Hvala!!!!

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Zimska vreča
27.11.2010 20:40:29   
malaMravljica
Ampak vsaka ta zimska vreca z ovcko ne pase na vsak vozicek. Meni na BB ne pase, pa je super topla, sam pasovi so pa mal cudno zategneni. Pred nakupom se pozanimat ali pa vozicek s sabo in na licu mesta sprovat, to je se najbolj zanesljivo.
Pa se to, ni res, da ko shodi ne bo vec hotel v vozicku se vozit. Ja, lahko bo tako, lahko pa ne. Moj hodi, pa ce ga dam v vozicek super pridno sedi notri in se voziva kolikor hocem.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zimska vreča
28.11.2010 13:49:36   
Čili 1

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pa se to, ni res, da ko shodi ne bo vec hotel v vozicku se vozit. Ja, lahko bo tako, lahko pa ne. Moj hodi, pa ce ga dam v vozicek super pridno sedi notri in se voziva kolikor hocem.


Ja, seveda so otroci različni. Naša se je pač po tem, ko je shodila, bistveno manj želela voziti v vozičku, meni se je pa tut ni zdelo silit v to, sam zato, da bi vreča ostala čista. Smo jo pač nehali uporabljati. Itak, pa ta vreča ni nek hud strošek, vsaj za quinny-ja ne. Se mi je pa zdela super, dokler smo jo uporabljali.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Zimska vreča
28.11.2010 19:52:33   
mayble
Kaj pa zimski kombinezon namesto vreče? vseeno se mi zdi ''prevelik'' da mu bom zdaj kupovala vrečo, ki ima glih za shodit.
kje bi se dobili kakšne smučarske hlače, ki so najbolj tople? vem da v BC imajo samo velike št...

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zimska vreča
28.11.2010 20:46:49   
Anonimen
Hja naša je bila tadrugo zimo tut 1 leto stara pa je ravno shodila, sam za na kak daljši pohod je bila pa ravno tako še v vozičku in sem ji pod kombinezon sam žabice dala, pol sem jo pa še v vrečo zavila in gasa ... ker če bi sama hodila bi ji bil samo kombinezonček ok ... samo glede na to, da je bila pa v vozičku namiru, se mi je pa samo kombinezon premalo zdel. Pa če smo gurali do kakega zasneženega travnika, je imela tjagrede čiste skibucke obute, za nazajgrede sem imela pa kake ornk debele trmo štumfe s seboj in sem jo preobula preden sem jo v vreč zavila ... pač je bila naša tak tip, da se je rada vozila z vozičkom in ni silila ven.

(odgovor članu mayble)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Zimska vreča
30.11.2010 7:14:43   
UrbanU
Pozdravljena,
jaz sem kupila zimsko vrečo in se mi zdi vredu, pa še bolj toplo mu je sploh zdaj ko je zima

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Zimska vreča
30.11.2010 7:28:24   
Petka09
Mi smo kupili zimsko vrečo v Rutarju lani.. ne vem pa, če jih imajo še letos. Krasna je bila, debela, znotraj flis, zunaj pa tak bundast nepremočljiv material. Pa res topla. Jaz zato naše nisem oblačila v kombinezonček, ampak sem jo samo malo bolj oblekla in hop v vrečo in voziček.
Te vreče v Rutarju pa imajo dve velikosti - ene za čisto male dojenčke, in ene večje, ki jo je imela naša. So pa univerzalne - pašejo menda na vse vozičke.

In ko smo se tako vozile z vozičkom in je imela vrečo je bla stara med 8 in 10 meseci. Pa imela bi jo tudi, če bi bla starejša takrat in bi se recimo še vedno rada vozila v vozičku.

(odgovor članu UrbanU)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)


Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!