Roberta69 -> RE: Prvič vneta ušesa (25.11.2010 8:51:31)
|
Naš 2,7-letnik je imel kakšne dva tedna nazaj prvič vneto uho, AB-jev HB še nikoli in tudi bolan zares še ni bil, calpol je dobil mogoče 2x, ker je najbrž ene dvakrat imel en dan visoko vročino. Bilo je precej grozno, sploh ker nismo navajeni, da bi mu kdaj kaj bilo... ob ene 23.30 se je kar naenkrat zbudil in začel stokati, da ga boli uho in naj mu pomagam ter da gremo k zdravniku... bilo mi je grozno, ker mi je skos govoril, da naj mu pomagam, da ga boli in jokal (drugače nikoli ne joka)... to je trajalo kakšno uro in pol. Potem sem klicala na urgenco, pa so mi rekli, naj mu damo kaj proti bolečinam in čim več spiram nos s fiziološko... dobil je svečko in potem HB kmalu zaspal. Zjutraj ni nič več stokal, edino ravno takrat, ko sem mu spirala nos, je spet zastokal, da ga boli. Pediatrinja je rekla, da je uho malo vneto, ampak ker je tako živahen in drugače super, naj z AB raje počakam... še isti dan je vse samo od sebe izzvenelo. Mi je pa P rekla, da mu lahko v uho kapnem kakšno kapljico toplega olja.
|
|
|
|