Nočna debata... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Nočna debata... (4.8.2005 23:45:19)

Tema pogovora ponavadi pride sama od sebe... :zmeden2: Ampak meni pa danes Cipresa ne gre iz glave...

frutka_ -> Nočna debata... (4.8.2005 23:45:43)

Debatirali bomo o tem, da sem nazaj!

D@isy -> Nočna debata... (4.8.2005 23:47:24)

no, prou, frutka.
In kako je, če si nazaj????;)

frutka_ -> Nočna debata... (4.8.2005 23:48:48)

Hehehehe...lepo. Na morju je fajn ampak je doma še lepše.

Pravzaprav me nekaj muči in sicer to, da mi je danes en fant rekel gospa in mi je bilo prav hecno!Kdaj sem postala gospa...mater, kaka beseda!

D@isy -> Nočna debata... (4.8.2005 23:51:37)

Tisto NAZAJ je bilo mišljeno v navednicah - HEhehe.

Kar se tiče gospe, je šla tudi meni na živce. Pol so mi razložili, da si zaslužiš tak naziv, če imaš visoko izobrazbo :zmeden2:...

Anonimen -> Nočna debata... (4.8.2005 23:52:58)

Meni je bilo rečeno, da je "gospa" tista, ki je "na nivoju"... :zmeden2:

Joe -> Nočna debata... (4.8.2005 23:54:37)

Z otrokom je vsaka gospa, vsaj v vikanju.

D@isy -> Nočna debata... (4.8.2005 23:56:36)

A pol sem jaz trikrat gospa?:)-
Se zezam, no:ups:...

Joe -> Nočna debata... (4.8.2005 23:56:42)

Pred spanjem bi rad še malo pogledal v knjigo. Lahko noč vsem, in vam, gospa! 8) :)

Anonimen -> Nočna debata... (4.8.2005 23:57:37)

Lahko noč, Joe! 9nebesa

frutka_ -> Nočna debata... (4.8.2005 23:58:05)

Prav posebno noč, Joe!

Anonimen -> Nočna debata... (4.8.2005 23:58:52)

Zakaj se mi zdi, da nam danes ni toliko do čvekanja, kakor včeraj? :zmeden:

frutka_ -> Nočna debata... (5.8.2005 0:00:41)

Jaz pa še čakam na kopico perila da mi ga opere. Bi mi lahko katera dala kakšen nasvet glede kašlja pri otroku. Moj mali je šel na morje zdrav kot ribica. Zadnje 3 dni pa je kašljal kot stari ded. Grozen, luščeč kašelj se stopnjuje do te stopnje da je parkrat že celo bruhal od sile. Dajem mu slezov sirup, iz nosa mu ne teče, niti ne zgleda bolano. Moja mama pravi, da se mu čisti žrelo...jaz pa bi ga najraje peljala k dr..

D@isy -> Nočna debata... (5.8.2005 0:01:35)

Hvala Joe, če sem gospa jaz...

Je kriv mlaj? Četrtek?

Anonimen -> Nočna debata... (5.8.2005 0:03:28)

S kašljem imam jaz izkušnje, da kakor pride, tako tudi gre. Malce sem seveda pripomogla s sirupom in toplim, nesladkanim čajem, k zdravniku pa nisem šla zato nikoli. Ne jaz, ne Jan. Je pa tudi res, da ni bilo nikoli zraven bruhanja. Mislim pa, da je bruhanje posledica napenjanja, torej skombinirano s samim kašljem. Morda bi bilo dobro preveriti le to, da nima česa v grlu.

D@isy -> Nočna debata... (5.8.2005 0:03:36)

Jaz bi šla k zdravniku z njim. Ker potem pride vikend in nič ne veš, kaj bo.

frutka_ -> Nočna debata... (5.8.2005 0:10:39)

Hm!? V bistvu sem v dvomih ker ne kašlja dosti, morda pride do napada kašlja in takrat je hudo. Ko napad mine je v redu. Bruha pa takrat kadar ima še poln trebušček.

Danes npr. po večerji je imel en napad kašlja potem pa je bruhal. Bruha pa sluz, ker prav vidiš ko čistiš kako se vleče...:zmeden:

Ne bi šla k dr. ker se mi ne zdi tako nujno, glede na njegovo siceršnje počutje po drugi strani pa bi šla da si ne bi česa očitala ali da ne bi bilo kaj hujšega.
Sicer je zelo zdrav in vesel fantek. Vse je enako razen teh napadov kašlja.
Pomislila sem tudi na alergijo ampak menim da ni to, ker bi najbrž imel še vnete očke ali kaj podobnega.

Anonimen -> Nočna debata... (5.8.2005 0:13:32)

Tudi mi, odrasli, imamo napade marsičesa (:)-:)-:)-), pa smo kljub temu zdravi, tako, da je verjetnost, da bi bilo kaj resnejšega, zelo majhna. Če pa v nekaj dnevih ne bi prenehalo, pa zagotovo ne bi škodovalo, če se oglasita na pregled pri pediatru. Saj veš - bolje, da gresta za "brez zveze", kakor da bi bilo potem res kaj narobe in bi si ti očitala.

frutka_ -> Nočna debata... (5.8.2005 0:19:02)

Ja, najbrž res! Bom videla kako bo jutri. Cipresa pa je že 9dni preko roka????

Grem zdaj Priajtelje gledat! Lahko nočko in lepo se imejte!
Kerensa in Daisy hvala za nasvete...:rozica:

D@isy -> Nočna debata... (5.8.2005 0:21:36)

Pol grem pa tudi jaz pod tuš, da zbudim pol bloka, pol pa ninat.
Nočko:zaspan:

Maxica -> Nočna debata... (5.8.2005 0:22:02)

Čer. Se še jaz pridružim čveku. Ko smo že ravno pri gospeh in gospodičnah, meni je pa danes ena v službi rekla, vi, gospodična, a vas lohk nekaj vprašam?! Me je pa kr zbodlo-jaz sem pa poročena gospa že skoraj dve leti.:zmeden::grrr:Četudi se sliši, kot da bi na grbi imela najmanj šest križev.:zmeden:

D@isy -> Nočna debata... (5.8.2005 0:40:30)

OO,Maxica, dobro jutro ti želim.
Sem še jaz gledala prijatelje, zdaj grem pa res aj aj...
noč

Anonimen -> Nočna debata... (5.8.2005 1:06:29)

Mene je pa ven vrglo in sem šele zdaj uspela vse skupaj naštimat nazaj... Zdaj ni pa nobene več... :((:((:((

nikitta -> Nočna debata... (5.8.2005 1:13:28)

ej, evo mene. Še do konca poslušam tale CD in mrknem!
Nočni klepet se je včeraj nadeljeval, ko se je otroček zbudil, pa drugi, pa ob 5h ura zvonila...ves dan danes sem bila z mislimi na posteljo:zaspan:

Anonimen -> Nočna debata... (5.8.2005 1:23:21)

Meni pa danes v službi nikakor ne dajo miru. Ne vem, kaj je v zraku... :zmeden:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>