Vložene kumarice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Minerva -> Vložene kumarice (24.11.2010 11:18:51)

Ali se pri nakupu vloženih kumaric da ugotoviti ali bodo čvrste ali mehke?

Najbolj me ujezi, ko odprem nov kozarec kumaric in ugriznem v prvo kumarico in je totalno mehka! Zame morajo biti kumarice čvrste in trde, da hrustajo, ko jih ješ. Kupila sem že vse različne variante, različne proizvajalce, različne cenovne razrede, ene so bolj velike, ene so kao delikatesne in bolj majhne ... vendar ne najdem skupnega imenovalca, da bi lahko ugotovila že v trgovini ali bodo kumarice uredu ali bodo spet mehke. Do sedaj sem imela srečo s Šparovimi, vendar sem sedaj tudi pri Šparovih naletela na mehke.

Ali mi lahko kdo svetuje kako rešiti ta moj mali problem, ki mi greni kulinarične užitke?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.11.2010 12:12:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ajataja -> RE: Vložene kumarice (24.11.2010 13:19:21)

Na mehke kumare še nisem nikoli naletela pa sem jih tudi več sprobala .Zdaj kupujem še samo eta delikatesne so najboljše pa take manjše imamo rajši,tako da smo s temi zelo zadovoljni.

Felicita -> RE: Vložene kumarice (24.11.2010 15:50:34)

po mojih izkušnjah je treba iskat čim manjše... men se zdi da večje ko so bolj so mehke in zanič okusa. in ja, vem, manjše so tut dražje, ampak men se zdi vredno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Freya88 -> RE: Vložene kumarice (28.11.2010 12:01:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

po mojih izkušnjah je treba iskat čim manjše... men se zdi da večje ko so bolj so mehke in zanič okusa. in ja, vem, manjše so tut dražje, ampak men se zdi vredno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Podpis... manjse so, boljse so:)

valči -> RE: Vložene kumarice (30.11.2010 18:23:16)

Najbolj bodo trde,če jih boš poleti sama vlagala.Vsaj veš,kaj ješ.

Freya88 -> RE: Vložene kumarice (30.11.2010 19:30:17)

Mimogrede, jaz sem jih enkrat za foro kupila v Lidlu, ker so zgledale simpaticno majhne... in ves kaj? Od takrat jih tam kupujem skoz... odlicne so:) pa se poceni;)

Stran: [1]