Srečni dnevi za Hane in Ane, (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

D@isy -> Srečni dnevi za Hane in Ane, (4.8.2005 22:07:31)

kajti tudi naši Hani je uspelo danes shoditi:):):).
Najprej sem jo držala za jopico na ramenih, nato smo tehniko izpopolnili tako, da sem jo držala samo na enem mestu.
Ko sta šla z očkom iskat polžke, je počepnila in pobrala kamen. Očka jo je spustil in pot po makedamu je nadaljevala sama. Po petih korakih, je počepnila in nadaljevala po travi proti jagodam:bravo::bravo:.
Sledili so še krajši sprehodki, nato pa obveščanje tet, stricev in mam o velikem dogodku;).

Jančika_ -> Srečni dnevi za Hane in Ane, (4.8.2005 22:08:57)

:bravo:

Zgleda, da bom morala Vasjo preimenovat v Ano ali Hano, da bo dobil interes za ta način premikanja:)-.

Pupica -> Srečni dnevi za Hane in Ane, (4.8.2005 22:14:37)

:bravo::bravo::bravo::bravo:čestitke!!!
Mi je že koruzica sporočil veselo novico po telefonu:bravo::bravo::bravo::bravo:

Mi se pa že 14 dni plazimo-:bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
In zdej so vsa kolenčka umazana, pa po celem stanovanju nas je dosti.

Le kaj bo z našo hojo.Mi hodimo že več kot 2 meseca. Sedaj se me drži ali za krilo, ali za hlače in hodi. samo spustit se me pa ne upa. No če pozabi se spusti in kar stoji, vendar tisti hip ko opazi pade na rit:)-:)-:)-:)-:)-

Hana:bravo::bravo::bravo::bravo:

pozdravček tudi vama dvema9nebesa

Maxica -> Srečni dnevi za Hane in Ane, (5.8.2005 0:25:34)

:bravo::bravo::bravo:še za vašo Hano.

Pupica, Jančika, saj bo.:rozica: Max se je tudi ene parkrat kr spustil, že pred več kot enim mesecem, potem je pa postal previden in je hodil le, če se te je držal za en prst ali pa pulover. Pred kakšnimi 14 dnevi se je pa sam spustil in shodil.:bravo:Ne moreš nič prisiliti otroka v to, se mora sam odločiti in "speljati". Je pa bolje tako, kot da bi bil prehiter, pa kam nerodno padel.

Stran: [1]