Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 23.11.2010 19:06:12
|
|
|
|
petea
|
1mami, septembra ste dali vlogo za leto 2010, do 15. novembra je potrebno dati vlogo za koledarsko leto 2011. V vrtcu pa najverjetneje visijo obvestila na oglasnih deskah. Pojdi čim prej na občino in daj vlogo, morda ti jo še upoštevajo (če imaš dober razlog). Drugače pa bo za januar najverjetneje prišla polna položnica, od februarja pa znižana.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 23.11.2010 19:08:33
|
|
|
|
hubi
|
S prvo vlogo so ti določili ceno vrtca za mesece v letošnjem letu. Z vlogo, ki bi jo morala oddati do 15. 11. pa bi ti naredili izračun za plačevanje za naslednje leto. Sigurno ste imeli na vratih ali kakšni tabli obešeno obvestilo. Zdaj ti bodo verjetno obračunali polno ceno. Pokliči na občino.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2010 10:22:00
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Šibaj še danes na občino in takoj oddaj vlogo! Tudi jaz sem lansko leto zamudila in so bili na naši občini precej razumevajoči, tako da je bila odločba upoštevana že s 1. januarjem.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2010 11:15:51
|
|
|
|
1mami
|
Sporočam, da sem vse uredila. Klicala sem v vrtec, kjer so nam rekli, da vlogo lahko oddamo pri njih. Datum 15.11. je pač postavljen, vendar to ne pomeni, da je rok zamujen. Vloge nekako sprejemajo do 20.12. Da pa ne bi bilo preveč vlog v decembru so postavili rok 15.11. Hvala vsem za odgovore!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 7.1.2011 18:09:42
|
|
|
|
domišljava
|
pozdravček, jaz pa prosim,če mi lahko kdopovedo kdaj je treba oddati vlogo,če si na čakalni listi?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 7.1.2011 18:11:57
|
|
|
|
ledenaa
|
15 dni pred vključitvijo v vrtec
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?